BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Akalla

Torneågatan 7

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • 2.195.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

*GRÖN UTSIKT
*STORT KÖK
*STORT BADRUM
*BRA FÖRENING MED GOD EKONOMI

På ett av Akallas bästa lägen finner du denna stilrena bostad med härlig vy. Bostaden fördelar sig över 80 välplanerade m² och är belägen på entréplan. Balkong i högt och ostört läge där man kan njuta av sitt morgonkaffe/ kvällsfika. Bostaden erbjuder ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för stor soffgrupp och andra möbler om så önskas, ljust golv, en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober, smakfullt och stort kök i ljusa färger med vitvaror i bra skick. I köket får man plats med större matgrupp. Fräscht badrum i ljus färg som är utrustat med toalett, spegelskåp, tvätt&tork och dusch med glasvägg. I bostadens båda mysiga sovrum finns det plats för dubbelsäng, förvaring och stora fönsterpartier. I mitten av området finns ett mysigt skogsparti, och tvättstuga finns också i föreningen.. Bostaden har en oerhört smart planlösning som gör att alla m² kommer till användning på ett bra sätt.

Förråd
Till bostaden tillhör ett förråd.

Parkeringsplats
Föreningen har ett stort parkeringshus med platser både inomhus och utomhus.

Kommunikation
Från Akalla tar du dig enkelt till Stockholms centralare delar med tunnelbanans blå linje. Akalla till T-centralen tar 21 minuter. Blå linjen kommer att förlängas från Akalla till de nya stationerna Barkarbystaden och Barkarby ca år 2024. Från Akalla finns goda bussförbindelser till Järfälla, Sollentuna, Spånga och Västerort.

Närservice
Akalla centrum erbjuder 2 stora matvarubutiker i form av Ica och Lidl. Här finns även mindre livsmedelsbutiker med orientaliska inslag. I centrumet finns även restauranger, pub, tobaksbutik, frisör, trafikskola, etc.