BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vendelsö

Källtorpsvägen 119

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • 1.995.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Källtorpsvägen 119!

Här bor du drömlikt högst upp i huset med både balkong och uteplats.
Bostaden genomsyras av rymd och vackert naturligt ljusinsläpp från morgon till kväll tack vare fönster i två väderstreck. Härliga sociala ytor i symbios med ett bra arbetskök som uppmuntrar till matlagning tack vare god förvaring och rejäla arbetsytor att skapa goda middagar för alla typer av sällskap. Luftigt sovrum med gott om förvaring och ett badrum som är helkaklat.
Vad finns inte att förälska sig i! Välkommen till denna pärla.

Varmt välkommen med ditt intresse!

- Uteplats
- Balkong
- Nära förskolor och skolor
- Nära natur
- Nära kommunikationer och riksvägar

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 2 av 2. Lägenhetsnummer 00034. Föreningen BRF Vendelsö Park.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.995.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 3 967 kr (Kabel-Tv, en parkeringsplats, sophämtning ingår). Andel i föreningen är 4.828 %.

Driftskostnad

Totalt 1 570 kr/mån (18 840 kr/år) varav värme 950 kr/mån, el 250 kr/mån, vatten/avlopp 200 kr/mån, försäkring 170 kr/mån. Antal personer: 3. Uppgifterna är uppskattade.

Föreningens ändamål
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning.

Grundfakta om föreningen
Bostadsrättsföreningen registrerades 2000-03-01. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2000-09-21 och nuvarande stadgar registrerades 2004-08-31 hos Bolagsverket. Föreningen har sitt säte i Haninge. Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening.

Internet/bredband
Fiber är indraget till lägenheten och är kopplat till ett öppet stadsnät där man själv kan välja operatör.

Byggnadsår och ytor
Fastigheterna bebyggdes 2000 och består av 4 flerbostadshus. Fastigheternas värdeår är 2000. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 1 344 m², varav 1 344 m² utgör lägenhetsyta.

Lägenheter och lokaler Föreningen upplåter 16 lägenheter med bostadsrätt.

Utfört underhåll
Upprätning av resterande trappor till övre lägenheter 2020
Upprätning av en provtrappa till övre lägenhet (115) 2019
Rengöring av ventilationskanaler till frånluftsvärmepumpar 2019
Byte av frånluftsvärmepumpar 2018 - 2019 1 st bytt 2018 & 15 st 2019
Renovering av tak i fastighet 113/115 2018
Översyn och underhåll av tak 2016
Ommålning av fasader 2013 - 2014 2:ornas balkonger har renoverats 2012

Planerat underhåll
Renovering av nedre balkonger 2021

Rumsbeskrivning

Hall
Luftig och social hall med dörrar till både vardagsrum och kök. här finns goda avhägningsmöjligheter. Här finner vi lite mörkare väggar och ett ljusare golv som med fördel är genomgående i hela lägenheten.

Vardagsrum
Härligt vardagsrum med gott om ljusinsläpp tack vare fönsterparti och utgången till den underbara balkongen. Här finner vi gott om plats för soffgrupp och övrigt möblemang om så önskas. Väggarna går i ljusa toner, belysning spotlights och på golven finner vi smakfull parkett.

Kök
Bra arbetskök med gott om förvaring och arbetsytor. Du finner utrustning så som spis, ugn, integrerad mikrovågsugn, kyl/frys och diskmaskin. Utrymme för köksbord och stolar finns om så önskas. Golv och väggar går i ljusare toner och skåpsluckorna är vita samt även här infällda spotlights.

Sovrum
Stort och härligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang om så önskas. Goda förvaringsmöjligheter då du har flertalet garderober i rummet. Även här är golvet detsamma och väggarna är ljusare. 

Badrum
Helkaklat badrum med utrustning så som WC, kommod, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Praktiskt vädringsfönster och vacker belysning med dom infällda spotlightsen.

Balkong/uteplats
Här kommer ni finna er under många sena sommarkvällar. Vacker balkong med träfasad. Gott om utrymme för valfria utemöbler. På framsidan av huset finner ni även en yta att använda som uteplats. Även här finns det plats för utemöbler om så önskas.

Områdesbeskrivning

Vendelsö

Förskolor och skolor
Det finns flertalet förskolor i omnejd. Hagaskolan från 6 år till åk 5 på gångavstånd, Lyckebyskolan och Vendelsö Hage ligger med i närområdet. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.

Fritid
Härifrån har du promenadavstånd till den fina sjön Ramsjön.
Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is.

Service
Endast ett stenkast från bostaden finns Sågen centrum med mataffär, restaurang och kiosk. Med bil tar du dig lätt till större handelsplatser så som Port 73 och du har nära till ICA Maxi. Här finner du även biltema och systembolaget.

Kommunikationer
Ett stenkast från bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20-25 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. I Handen hittar vi även pendeltåg . Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort.