BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden/ Hägersten

Vallfartsvägen 2, 4/4

  • 2 rum och kök
  • 41.5 kvm
  • Såld
  • 8319
  • 4352
  • 3995
Värdera din bostad

Beskrivning


Söker
 du en bostad högst upp i huset? Vill du även ha panoramavy över Aspuddens paradgatabo i hörnläge, ha balkong med endast himlen ovanför dig och helst allt detta i en stabil förening? Vill du dessutom ha möjlighet till öppen planlösninghar du hittat rätt!
 

fjärde våningenhögst upp i huset finns detta förstklassiga boende med en mäktig utsikt över Aspuddens pulsbalkongen kan du luta dig tillbaka och njuta av en oas med kvällssol och en vy över trädkronor och sekelskifteshusBostaden erbjuder tidstypiska detaljer från 1930-talet i form av höga takhöjderbevarade fönster och dörrarUtöver detta ligger bostaden i hörnläge vilket ger bostaden rikligt med ljusHelkaklat  och stambytt badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Det finns möjlighet att optimera planlösningen genom att öppna upp mellan kök och vardagsrum vilket ger den redan ljusa bostaden ett annat ljus och en annan rymdBalkong i nordvästligt läge med morgonsol och sol från sen eftermiddag till solnedgång tack vare det höga och fria läget. Vill du ha ytterligare soltimmar eller bjuda in till grillning eller fest har du föreningens gård som ligger i söderlägeBostaden ligger I Aspuddens centrum med 130 meter från bageri där du kan hämta ditt frukostbröd för att äta balkongen. Lika kort avstånd har du till både tunnelbana och matbutik. 

  

KÖK: Inrett med målade luckor med beslag i äldre stilKöket är utrustat med kombinerad kyl/frysspis och fläktkåpa. Vitt kakel ovanför diskbänk i rostfritt utförande. Målade väggar och Köket ligger i österrläge vilket ger härliga frukoststunderHär har du möjlighet att öppna upp för en öppen och social planlösning. Se alternativ planlösningansök alltid om tillstånd från föreningen innan du renoverar. 

SOVRUM: Här står för närvarande en 120 cm bred sängInbyggd garderob med överskåpModernt målade väggar i en matt grön ton och parkettgolv. Utgång till balkong som vätter mot Aspuddens paradgata. 

VARDAGSRUM: Stora sällskapsytor med utrymme för både soffgrupp och matsalsbord. Breda fönsterpartier i hörnläge som ger bostaden ett extra ljus I kombination med det höga lägetUtsikt över trädtoppar och takåsarInrett med målade väggar och parkettgolv. 

BADRUM: Helkaklat badrumStambyte utfördes 1994. Utrustat med duschbadrumsskåp och hyllaUtöver detta WC och handfat i vitt porslinGolvvärme.

INRE HALL: Möblerbar hall med utrymme för arbetsplats där du kan ha kontakt med bostadens sociala ytorDörröppning från hall till sovrum kan stängas igen för att skapa ett lätt möblerat sovrum samt ljusinläpp från dörröppning intill fönstpartierna istället. Väggar målade i trendriktigt grått och parkettgolv.

 

Bostaden ligger i Aspuddens centrum med 130 meter från bageri där du kan hämta ditt frukostbröd. Lika kort avstånd har du till både tunnelbana och matbutik.

Rofylld bakgård som erbjuder sol stor del av dagen eftersom den ligger i söderläge. Gården har ett lugnt läge och ligger på husets baksida. Det finns flera gårdar och en av gårdarna är skyddad av staket med grind och omgiven av grönska. På innergårdarna finns stolar, bord och grill som bidrar till umgänge. Utmärkt för kräftskivor och andra festliga tillfällen.

Allt detta hittar du i ett insynsskyddat läge med långt till nästa hus. Bostaden är också belägen i en gammal och välskött förening från 1939. Trots fastighetens goda skick har föreningen endast 27 miljoner kronor i långfristiga skulder enligt årsredovisning 2020. Om man räknar ut skuldkvoten motsvarar detta endast ca 4000kr per kvm boyta, vilket är anmärkningsvärt lite för en stor förening med många renoveringar utförda. Dessutom innehar föreningen 16 lokaler med hyresrätt med bra adresser i centrala Aspudden vilket ger föreningen årliga inkomster. Elen ingår i avgiften.

Du hittar grönska och natur vart du än vänder dig från bostaden.
Närhet till Mälarens vatten för picknic vid strandkanten vid Hägerstenshamnen eller ett dopp vid Örnsbergs badklippor. Kort promenad till välbesökta Vinterviken som erbjuder kolonilotter och kajakuthyrning. Härifrån har ni också en vacker cykelväg som för er ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten.
Trots det natursköna området har du stan runt knuten. Det är bara 130 meter till tunnelbanestationen i Aspudden. Tunnelbanan till Södermalm tar bara 5 minuter och 15 minuter till T-centralen. Utanför porten går citybuss med cirka 13 minuters resa till Fridhemsplan. Goda kommunikationer för bil med anslutning till E4:an. Liljeholmens galleria ligger en station ifrån med ett utbud med 90 olika butiker.