BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Huddinge

Sjödalsvägen 17

  • 1.5 rum och kök
  • 46 kvm
  • 2.600.000 kr / Såld
  • 1233
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna toppfräscha och moderna lägenhet med balkong i hjärtat av Huddinge. Med en synnerligen attraktiv och centralt belägen adress ett stenkast från centrum och kommunikationer hittar du denna underbart trevliga och ljusa bostad med såväl fräscha som tilltalande ytskikt, smakfulla detaljer och bra planlösning. Då lägenheten endast är något år gammal är allt i perfekt skick. Stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med 2,6m takhöjd, rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum i ljusa kulörer. Här ges man möjlighet att flytta in i ett modernt boende med ett fantastiskt läge.

Entré/hall 
Ljus och välkomnande entré med en garderob samt plats för hallmöbel och ytterkläder. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Vardagsrum
Ljust och härligt vardagsrum med milsvid utsikt över området samt ett fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här finns gott om plats för soffgrupp och sällskapsytor. Öppen planlösning mot modernt kök. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Utgång till mysig balkong med morgon och förmiddagssol.

Kök

Snyggt kök i modern stil. Vita släta skåpluckor, kakel ovan bänkskivan samt full maskinell utrusning från Siemens. Kombinerad kyl och frys, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin samt fläkt. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Sovrum
Ljust och elegant sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbel. Här finns även flera garderober med gott om förvaringsplats. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Badrum
Stilrent och helkaklat badrum med grå klinker på golv med golvvärme samt vita kakelplattor på vägg. Tvättställ och kommod, belyst spegelskåp, wc och dusch. Här finns också en tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Sammanfattningsvis en otroligt fin och bra planerad lägenhet i nära nyskick i en populär förening med ett toppenläge där man har nära till allt!