BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Bengt Ekehjelmsgatan 7, 4tr Vind

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 4590
Värdera din bostad

Beskrivning

Observera att bokning till visningen krävs.

Härlig vindslägenhet med takterrass. Bostaden har stora vackra rum och fina fönsterpartier i två väderstreck med härlig utsikt över takåsar och prunkande innergård. Optimalt planerad med kök och vardagsrum i semiöppen planlösning med härlig känsla av ljus och rymd. Vardagsrummet har plats för soffgrupp, matbord, tv möbel samt övrigt möblemang. Köket är rymligt och utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis, diskho, fläkt. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt en rymlig klädkammare. Stort och fint helkaklat badrum med wc, badkar, handfat och handdukstork.

Vindsutrymme ovanför lägenheten nås via vindslucka från lägenheten. I dagsläget används utrymmet som förvaring. Ev finns möjlighet att öppna upp till nock. Då stora delar av utrymmet över lägenheten är tillgängligt skulle det sannolikt även gå att skapa ett loft. Observera att dessa renoveringar kan kräva bygglov. Föreningens styrelse har som utgångspunkt inget emot att taket lyfts till nock. Men kräver att allt utförs på ett fackmannamässigt korrekt sätt.

- Härlig takterrass i soligt söderläge
- Vindslägenhet
- Möjlighet att öppna upp till nock 
- Vackra fönster genomgående i lägenheten
- Bra förening
- Perfekt läge invid Mariatorget
- Lummig innergård

Övrigt
Bostaden är enligt föreningens lägenhetsförteckning 65kvm. Enligt uppmätning, 63kvm. Mätbevis bifogat på hemsidan.

Budgivning
Vid budgivning tillämpas öppen budgivning. Alla inkomna bud kommer att framföras till samtliga spekulanter och publiceras på hemsidan. Vid försäljning kommer en komplett budgivningslista att presenteras för köparen där samtliga budgivares bud, namn och telefonnummer kommer att stå angivna.