BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Hornstulls Strand 13 / Liljeholmsbron 10, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 9519
  • 1734
  • 3968
Värdera din bostad

Beskrivning

Magisk tvåa i fritt läge mot Liljeholmsviken

Tack vare högt läget i huset, väl tilltagen takhöjd samt samt stora fönsterytor är lägenheten väldigt ljus. Här samsas genomtänkta renoveringar med fina materialval och tidstypiska originaldetaljer. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör att lägenheten är väldigt social. En lägenhet som passar lika bra för såväl en person som för ett par.

Köket är smart placerat med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här erbjuds gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter bakom gråa luckor. Den maskinella utrustningen består av stor kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn och kolfilterfläkt. Allt är mycket välplanerat och genomtänkt.

Intill köket ligger vardagsrummet, med fri utsikt över Liljeholmsviken och rikligt ljusiflöde genom de väl tilltagna fönsterytorna. Här finns gott om plats för soffa med tillhörande soffmöbler, samt en matplats som utan problem rymmer 6-8 personer.

Från vardagsrummet nås sovrummet som är väl tilltaget och rymmer en dubbelsäng. Även här fri utsikt över vattnet och vidare mot Liljeholmen och Gröndal. Gott om förvaringsutrymme i den stora skjutdörrsgarderoben.

Badrummet nås från vardagsrum/kök och är i ett fräscht utförande med klinker på golvet och vitt kakel som klär väggarna. Här finns badkar, handfat, ovanhängande spegelskåp samt wc.

Rymlig hall med plats för skoförvaring och avhängning. En klädkammare rymmer ytterligare förvaring.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett vindsförråd.

Lägenheten har tillgång till en bokningsbar takterass med utsikt över takåsar och Högalidskyrkans torn. Här finns sittplatser och tillgång till en gemensam grill. Brf Tången 12 är en mycket stabil och välskött förening som äger marken. Föreningen har god ekonomi samt två hyreslokaler som genererar intäkter.

Här bor du i en av Hornstulls bäst planerade tvåor med fri sjöutsikt invid Hornstulls Strand. Populära kvarter med vackra och grönskande omgivningar. Kvartersrestaurangerna Bitza och Bistro Barbro ligger precis utanför porten och klassikern Lasse i Parken nås på ett par minuters promenad, för att bara nämna ett par exempel. Närhet till grönområden och bad vid Tantolunden och Långholmen, såväl som joggingstråk längst vattnet. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje och flertalet busslinjer inkluderat Flygbussarna runt knuten.

Varmt välkomna!