BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sollentuna

Platåvägen 2

  • 4 rum och kök
  • 89.5 kvm
  • Såld
  • 8251
  • 1308
  • 2851
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fyrarummare som idag upplåts som en 3:a, i ett utav föreningens absolut bästa läge. Magisk inglasad terrass belägen med utsikt över sagolik idyll i bästa solläge, slå dig ned och njut! Två rymliga sovrum som enkelt görs om till tre om så önskas. Två badrum, gott om förvaringsutrymme.

Väl inne i lägenheten slås man av de stora fönsterpartierna med utsikt över idyllen som kännetecknar föreningens bästa läge. Rikligt med ljusinsläpp till lägenhetens sociala ytor ger bostaden ett lyft. Under 2021 har lägenheten låtit sig renoveras delvis med nyinlagd parkett i hela lägenheten, nya köksluckor, målning, nya badrumsskåp, arbetsbänk samt ny tvättmaskin från 2020.
Sällskapsytan som ligger i mitten av lägenheten med utgång till terrassen gör att vardagen känns som ett kalas, aldrig trångt, här finns plats för hela familjen och vänner. Från vardagsrummet når du även köket som ligger i en halvöppen planlösning med stor matplats vid fönster för upp till 10 personer. De två rogivande sovrummen ligger vägg i vägg och nås från hallen. Här kan det största rummet enkelt återställas till två mindre rum om så önskas (Se alternativ planskiss). Är man många i familjen kommer man uppskatta lägenhetens båda duschrum/toaletter, särskilt stressiga mornar när det alltid finns många tider att passa. Terrassen är verkligen unik - belägen i soligt läge, inglasningen gör att den nyttjas flitigt under både vår och höst.

Lägenheten är en del av populära föreningen Brf Edsbacka, vilket är en välskött förening med gemensamma trädgårdsytor samt bra gemensamhetslokaler, bl.a tvättstuga direkt utanför porten. Här bor ni bekvämt nära promenadstråk, kommunikationer, förskola, simhall, gym och bowling en kort promenad från huset.

Detta vill du inte missa:
- Enorm terrass/inglasad balkong i soligt läge. Utsikt över sagolik idyll
- 2st badrum
- Delvis renoverad 2021
- Absolut närhet till områdets trevliga grön- och strövområden - runt hörnet ligger Edsviken med härliga promenadstråk
- Trygg och stabil BRF med låg belåning och god ekonomi - Flertalet gemensamhetslokaler samt bastu
- Gångavstånd till kommunikationer och förskola

Lägenheten upplåts idag som en 3 rok men är en 4 rok enligt lägenhetsförteckning.