BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sjöfartsgatan 10, 4tr

  • 6 rum och kök
  • 163 kvm
  • Såld
  • 21574
  • 4556
  • 18485
Värdera din bostad

Beskrivning

Rymligt drömboende med sex sovrum och flertalet balkonger och sjöglimt - Välkomna till en våning av internationell klass som är ensam i sitt slag och som erbjuder en svårslagen livskvalitet! Smakfull med mycket högt ställda krav på utförande och material. Bland annat ljusa plankgolv (vitoljat ek) kombinerat med grafitgråa detaljer, mässing och Carraramarmor. Allt känns nytt och fräscht!

Här finner ni en av Stockholms absolut bästa lägenheter, Oscar Properties, HG7. Bostaden som ligger i Packhuset har en karaktäristisk fasad som är klädd med aluminiumribbor är ritat av arkitektkontoret Dinell Johansson. Den är tveklöst en lägenhet på hög nivå, både bildligt och bokstavligt talat. Förutom att stoltsera med att den är 163kvm! ligger den även i bästa hörnläge i huset, hiss, ljus och luftig känsla med stora fönsterpartier från golv till tak. Detta hem kan också skryta med fyra balkonger och sjöglimt. Påkostat Kvänumkök med öppen planlösning samt köksö med avfallskvarn, inte mindre än fem bra sovrum samt två badrum med gedigna materialval och inredning från Kvänum. Vitmålade väggar och vitoljat ekplankgolv med golvvärme löper som en röd tråd genom alla rum - stilrent och mycket smakfullt.

Som medlem i föreningen har ni fri tillgång till gym, spa, bio, cyklar och föreningslokal dessa faciliteter når ni via hissen i samma hus. I fastigheten finns även garage med bilpool. Här bor ni centralt med närhet till skola, kommunikationer, matbutik, restauranger och grönområden samtidigt som ni promenerar över till Södermalm på 10 minuter.