BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Grafikvägen 13

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 21841
  • 8674
  • 5413
Värdera din bostad

Beskrivning

Balkong, Öppen spis, Möjlig 3:a, Hörnläge högst upp i huset
Välkommen till denna mycket hemtrevliga funkislägenhet med öppen spis och solig balkong. Rogivande och tyst boende högst upp i huset, där man skonas från ljudet av grannarnas steg. Lägenheten ligger i hörnläge med fönster i två väderstreck vilket i kombination med högt till tak (2,70 m) skapar en ljus och mycket luftig atmosfär. Från bostaden har man fin utsikt över omgivningen med kända landmärken som Globen i blickfånget. I hemmet finns flertalet tidstypiska detaljer från byggåret 1945 bevarade, som en vacker öppen spis, fint lagt parkettgolv i ek, spanjoletter och fönsterbänkar i natursten.

Mysiga Grafikvägen med sitt centrala men ändå naturnära läge lämnar inget att önska - Här bor man i staden med ändå invid vatten, skog och natur.

m ett par hundra meter ligger underbara Årstaskogen som bjuder på härlig natur och vackert vatten på gränsen mellan Saltsjön och Mälaren. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

Flexibilitet - Som 3 rok
Då lägenheten byggdes 1946 så var den planerad med sovrum, vardagsrum, kök och matrum. För den som önskar ett extra rum så är det enkelt att återställa lägenheten med ursprunglig planlösning som grund och på så sätt skapa en bra och funktionell 3:a (se förslag på alternativ planlösning).

Solig balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som endast har himlen som tak finns gott om plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren från soluppgång till eftermiddag.

Kök - Väldisponerat
Välplanerat kök med matplats för 4 personer. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, gashäll (det går att proppa gasen och sätta in elspis), spisfläkt (frånluft) samt inbyggd ugn och micro i högskåp. Blått kakel ovan bänkytor.

Vardagsrum - Representativt
Representativt vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och den fina öppna spisen. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner där det finns gott om plats för både en rejäl soffgrupp och ett stort matsalsbord.

Hall - Välkomnande
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. I hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor och för förvaring finns en klädkammare. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum – Stilrent
Lägenheten har ett rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av tvättmaskin (2019), toalett, tvättställ med kommod, handdukstork, dusch och duschväggar i glas.

Förråd
Till lägenheten hör ett plåtklätt källarförråd (djup ca 160 cm och bredd ca 140 cm).