BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Ekudden

Ekuddsvägen 25, 13tr

  • 2 rum och kök
  • 66 kvm
  • 5.125.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Högst upp i huset - Enastående utsikt från samtliga fönster - Renoverad och inflyttningsredo - Stabil förening med bra ekonomi, garage och bra kommunikationer - Badrocksavstånd till Järla Sjö för morgondopp!

Äntligen är du varmt välkommen till en av Ekuddens finaste tvårumslägenheter! En sällsynt möjlighet att kunna förvärva ett unikt läge högst upp i huset med södervänd balkong utan övre balkonggranne!

Lägenheten har flera genomtänkta detaljer och är genomgående vackert renoverad. Avskiljt kök med matplats för 4 personer intill trevligt fönster med sjöutsikt, generöst tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen, rymligt sovrum med egen walk-in-closet samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin.

Köket har gott om härlig arbetsyta och förvaring i mängder längs med två av väggarna. Här hittar du komplett maskinpark med inbyggd ugn, induktionshäll och vinkyl samt integrerad diskmaskin och kyl/frys! Ytterdörren är en ny säkerhetsdörr och direkt när du kliver in möts du av den öppna planlösningen, hallen övergår till vardagsrum som badas i ljus och utsikten är magisk! Härifrån har du utgången till den stora balkongen där både våningsplanet och solläget gör sig påmint med sin rent av overkliga utsikt!

Sovrummet är stort med plats för dubbelsäng. Här finns inget behov för stående garderober tack vare din eleganta walk-in-closet, inredd med garederober, smyckesförvaring och klädstänger med spotlights i taket. Genom det södervända sovrumsfönstret letar sig solen runt först till förmiddagen så sovmorgnarna kan förbli ostörda! In till höger från hallen har du fyra klassiska platsbyggda garderober innan du kommer in till köket.
Badrummet är helkaklat med vägghängd toalett, handfat med kommod, spegel, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk.

Allt detta görs bara bättre av det fantastiska området! Mycket bra kommunikationer via buss till slussen och Södermalm på endast 10 minuter. Tunnelbanans blå linje byggs just nu ut till Nacka vilket medför ytterligare kommunikationsmöjligheter framöver till city. Den planeras vara klar 2030. Ekudden är ett område med full aktivitet för den som önskar. Bad och kanot i Järlasjön sommartid och vintertid plogas sjön för skridskor. Nacka naturreservat ligger på andra sidan sjön för den träningsbenägne och sickla köpkvarter endast 5 minuters promenad bort för den shoppingsugna. Ett boende med närhet till det mesta!

Varmt välkommen på visning!