BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Falköpingsvägen 5

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 2487
  • 793
  • 2396
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna tvåa högst upp i huset med morgonsol i köket och dag- och kvällssol på balkongen, många bevarade originaldetaljer och en harmoni som måste upplevas på plats! 

I Hammarbyhöjdens lugna, mysiga och lummiga kvarter ligger denna funkispärla. Bostaden ligger i ett insynsskyddat och fritt läge med generösa fönsterpartier, väl tilltagen takhöjd samt optimal planlösning där varje kvadratmeter fyller sin funktion. Lägenheten är genomgående vilket skapar ett otroligt ljusflöde.

I hallen möts du av det fantastiska parkettgolvet som är genomgående för lägenheten, här finns gott om plats för avhängning samt förvaring i de iordninggjorda och rymliga originalgarderoberna. Direkt till höger finner du det luftiga vardagsrummet med en känsla av rymd samt fantastiska fönsterpartier med originalbeslag bevarade. Här erbjuds naturlig planering för stor soffgrupp, bokhyllor, arbetshörna, tv-hörna, förvaringsmöbel samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet har du utgången till den härliga balkongen med ett lugnt och lummigt läge högst upp bland trädtopparna med sol från ca 13-tiden till sent in på kvällen. Vidare kommer vi till sovrummet som är vältilltaget och rymmer dubbelsäng samt garderobsförvaring. Från sovrummet når du lägenhetens kök som är välplanerat med gott om arbetsyta, full utrustad maskinpark. (fullstor kyl med frys, gasspis och diskmaskin) och gott om förvaring i form av över- och underskåp. Från både sovrum och kök så vetter fönstren mot höga trädtoppar och lugn park mellan områdets bebyggelse. Badrummet är helkaklat och stambytt med badkar. Allt man vill ha helt enkelt!