BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Marieberg

Wennerbergsgatan 6B, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 4120
  • 1209
  • 5104
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fina tvåa om 47 kvm på Wennerbergsgatan 6. Högt belägen på fjärde våningen finner vi en ljus lägenhet i stabil förening. Flertalet välbevarade detaljer från byggåret så som högt i tak, stora fönster som ger fint ljusinsläpp samt fiskbensparkett i original som är vackert slipad och betsad. Stabil förening med god ekonomi.

Här erbjuds social planlösning och ett vardagsrum som inrymmer såväl soffa med tillhörande möblemang samt en matplats invid fönsterpartiet som inrymmer för 6-8 personer. Väggarna är målade i vitt vilket fint bryter av mot fiskbensparketten. Från vardagsrummet nås köket som är yteffektivt och erbjuder bra förvaringsmöjligheter samt arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av en glaskeramikhäll, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. För den som önskar har andra lägenheter i huset byggts om och gett ett större och mer öppet kök. Se alternativ planlösning. Balkongen som är belägen i sydost är pricken över i och nås från vardagsrummet, här kan du njuta av morgon- och förmiddagssol!

Sovrummet är rofyllt beläget i andra delen av lägenheten och inrymmer utan problem en dubbelsäng (i dagsläget står här en 1.60-säng). Fint ljusinsläpp från ett stort fönster och förvaring i en Walk in Closet. Här är väggarna målade i en tilltalande ljust grå färg.

Badrummet är väl tilltaget i storlek och renoverades i samband med stambytet 1996. Allt är i ett fräscht utförande med klinker på golvet samt kakel som klär väggarna. Här inne återfinns dusch med vikbara glasväggar, wc, handfat med kommod, ovanhängande spegel samt ytterligare förvaringsskåp. För den som önskar inryms tvättmaskin.

Hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter dels för ytterkläder längs väggen samt en inbyggd garderob som inrymmer det mesta man kan tänka sig. Ytterligare förvaring finns i ett källarförråd. Lägenheten har en säkerhetsdörr.

Här bor man i en perfekt planerad tvåa med närhet både till stadens puls samt till grönskade natur och badklippor.

Varmt välkommen!