BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjö-Boo

Tyrvägen 30

  • 9 rum och kök
  • 235.4 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Generös och påkostad villa om totalt 296 kvadratmeter som möjliggör uthyrning och/eller generationsboende. Arkitekturen är något extra med högt i tak, generösa sällskapsytor, många sovrum och badrum samt fint ljusinsläpp.

Från vardagsrummet nås en stor, solig balkong i högt sydvästläge med en härlig grön utsikt över villaområdet. På övre planet finns ett master bedroom med anslutande lyxigt badrum och dressingroom. Samt en barnavdelning med tre sovrum, allrum och eget badrum.

I villans nedre plan finns en stor och påkostad spaavdelning med mycket stor inomhuspool klädd med mosaik, ångbastu, traditionell bastu och relaxavdelning. De stora glaspartierna är öppningsbara ut mot trädgården och på altanen utanför finns en jacuzzi. Nuvarande ägare har låtit lägga golv över poolen och istället använda utrymmet som två rum.
På det nedre planet finns även ett generationsboende eller uthyrningsdel om tre rum, kök och stort badrum. Denna del av huset har egen ingång utifrån. Utöver denna lägenhet finns det även en inredd och isolerad friggebod om ca 15 kvm med pentry och wc.

Villan är lugnt och tyst belägen längst in på en återvändsgata och gränsar med sin kortsida mot naturmark. Tomten är i två nivåer med fina plana gräsytor på de nedre nivån - perfekt för lek - och fint inramad av en tät häck.

Norra Lännersta är ett populärt villaområde med närhet till både skolor, badsjöar, natur och snabba bussar till city. Här bor familjen på generösa ytor i ett lyxigt hus och med sann livskvalitet!