BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten

Inteckningsvägen 15

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 5240
  • 674
  • 5998
Värdera din bostad

Beskrivning

Söker du en bostad med höga takhöjder och unika detaljer? Då har du hittat rätt!    

Här erbjuds en modern bostad med ett attraktivt läge högt upp i huset samt närhet till tunnelbana. Bostaden har genomgående en mycket stilren interiör med genomtänkta färgval, detaljer i mässing och nylagda golv i hela bostaden.  
Det höga och fria läget ger bostaden rikligt med ljus via breda fönster mot grönska och trädtoppar. Lägenheten har genomgående nymålade tak och väggar, nya snickerier, samt nylagda golv som i vardagsrum och sovrum är i massiv fiskbensparkett.   
Till sovrummet har dörröppningen breddats och en infälld skjutdörr i ek har monterats. Öppningen bildar en generös rumslighet och bidrar till ökat ljusflöde.   
En känsla av vardagslyx präglar bostaden i form av framtagna och renoverade tidstypiska detaljer.
Radiatorerna är inmålade med samma kulör som bakomliggande väggar och har slottsvred i mässing.
Detaljerna åtföljs även i en vacker kedja från ventilationen i sovrummet och i varsamt utbytta handtag till de bevarade dörrarna i bostaden.
Utgången till balkongen är från de sociala ytorna i vardagsrummet och ger dig ett extra rum sommartid.
Trätrallen är i obehandlad sibirisk lärk som börjat få den typiska, silvergrå patineringen. På balkongen kan du luta dig tillbaka och njuta av en oas av morgonsol fram till kl 14.   
Bostaden är perfekt för den lilla småbarnsfamiljen som är i behov av ett barnrum eller för någon som önskar ett separat hemmakontor eftersom bostaden är möjlig att konvertera till en trea.
Se exempel på alternativ planlösning.   
Att din nya bostad dessutom har ett fantastiskt läge är bara att gratulera till. Hägersten är ett område välkänt för sitt lugn intill stadens puls. Samtidigt som du har naturen runt hörnet tar du dig snabbt till stan.
Bostaden ligger ca 450m från Häerstensåsens tunnelbana och busshållsplatsen ligger ca 250 meter från bostaden.    
Liljeholmen som ligger några stationer ifrån är en knutpunkt som erbjuder både tvärbana och bussar i många riktningar.
Det finns även ett stort utbud av shopping i form av 90 butiker i gallerian.  
I Hägersten finns även Vinterviken som erbjuder kolonilotter och kajakuthyrning. Härifrån har ni också en vacker cykelväg som för er ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten. Vintertid erbjuds även rekreation i form av skridskoåkning på plogad bana på den lilla sjön. Tar du dig väster ut istället längs vattnet hittar du 4H-gården med efterföljande Café Udd villan vid Klubbensborg.     
Även Västberga Handelsplats ligger nära till hands. Handelscentrumet ligger vid Västbergarondellen med bl.a. en stor Coop matvarubutik, Rusta, Apotek och Systembolaget.       

Rumsbeskrivning:
      
KÖK:
Kök med klassiskt ljusgråvita fronter, diskbänk i rostfritt samt arbetsyta med massiv oljad träskiva. Ovan arbetsytor är det vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av kolfilterfläkt, gasspis och en kombinerad kyl/frys. Målade väggar och nylagt golv.   
Matplats för ca 4 personer.  

VARDAGSRUM:
Stora sällskapsytor med utrymme för både soffgrupp och matsalsbord. Brett fönsterparti som ger bostaden ett extra ljus i kombination med det höga och fria läget. Utsikt över trädtoppar och natur. Inrett med målade väggar och nylagd fiskbensparkett.   

SOVRUM:
Plats för både dubbelsäng och övrigt möblemang, alternativt skjutdörrsgarderober. Målade väggar och nylagd fiskbensparkett.   

BADRUM:
Inrett med kakel och klinker. Utrustat med dusch samt WC och handfat i vitt porslin. Spegelskåp ovan handfat. Vädringsfönster som även ger ljusinsläpp. Duschplatsen kan ersättas med badkar.   

HALL:
Säkerhetsdörr. Målade väggar och nylagt golv. Ny elcentral (3-fas)   

FÖRVARING:
Klädkammare inrett med hyllor och stänger. Möjlighet till skjutdörrsgarderoben i sovrummet.  Förråd i källaren om ca 3 kvm.    

ÖVRIGT:
Alla renoveringar är gjorda mellan åren 2019-2021.   Takhöjd 2,70 m   Förutom målade tak och väggar även nya golvlister monterats och alla fönster har tätats.