BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Gustaf De Lavals väg 6, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 1394
Värdera din bostad

Beskrivning

En industrilägenhet i ett fantastiskt och centralt läge. Här bor du i en modern lägenhet färdig att flytta in i. Den höga takhöjden på 3,4 meter samt detaljer från den tidigare fabriken gör lägenheten unik. Inom föreningen finns även ett gym, spabad samt bastu som föreningens medlemmar kan använda.  

Turbinhallen ligger intill vattnet vid Järla Sjö och karaktäriseras av historiska fabrikslokaler från förra sekelskiftet som byggts om. Bostäderna i föreningen är utformade för att bevara områdets historia och ge ett boende där gammalt och nytt samspelar. Detta är en lägenhet som måste ses på plats!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den rymliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor samt förvaring i inbyggda garderober. Från hallen når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Lägenheten har ett ljust och stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp och tv-möbel. Vackra industriella detaljer ger en unik känsla.

Social öppen planlösning vid köket med plats för stort matbord om 4-6 personer. Köket är modernt med grå luckor, knoppar i silver och stänkskydd i vacker sten. Vitvaror så som integrerad diskmaskin, fläkt, induktionshäll/ugn, inbyggd mikro, samt kyl/frys. Bra arbetsytor och förvaring i skåp.

Bostadens sovrum är väl tilltaget och här får man enkelt plats med dubbelsäng. Bra förvaring av inbyggda garderober.

Badrummet är stort med klinker i grått och kakel i vitt. Här finns wc, dusch, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin med arbetsbänk och överskåp i vitt.

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Nacka forum och Sickla köpkvarter ligger med gångavstånd på cirka 10 minuter. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.


- Nybyggt och modernt, bara att flytta in
- Unik bostad med industriell känsla
- Takhöjd om 3.4 meter.
- Bastu, spa samt gym i föreningen.
- Närhet till natur och bad
- Bra kommunikationer in till city