BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare - Saltsjö-Boo

Tollareslingan 3, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

PRIVAT TAKTERASS OM CA 50KVM SOM NÅS FRÅN BOSTADEN!!
En 3rok med slående läge som måste upplevas på plats om ni vill ha något utöver det vanliga!

Välkommen till denna välplanerade 3:a på 67 kvm med 50kvm takterrass i rakt söderläge högst upp i huset med hänförande sjöutsikt och sol hela dagen! Med bara 50m ner till vattnet där badplats, båtbryggor och restauranger finns.

En mycket välplanerad lägenhet som med 2,60 m i takhöjd, ett genomgående vitpigmenterad ekparkettgolv med golvvärme, ljusa väggar och stora fönsterpartier ger ett härligt ljus till hela lägenheten. 

Här erbjuds ett hem med exklusivt kök, komplett badrum med tvätt och torkmöjligheter, ett stort master bedroom med inbyggda garderober och ett rymligt extra sovrum. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett socialt hem med goda ytor för umgänge. I anslutning till balkongen nås takterrassen med vacker utsikt och sol hela dagen. Genomgående golvyta i bostaden utförs i bred enstavsparkett av vitpigmenterad ek, som ger en naturlig och exklusiv känsla. Golvvärme finns i bostaden

Föreningen erbjuder tre gemensamma takterrasser, övernattningslägenhet samt relaxavdelning med bastu. Garage och tillhörande lägenhetsförråd nås direkt via hiss. Naturen i Tollare är vackert omgiven av vatten, klippområden och resliga tallskogar som passar både för svampplockning och joggingturer. Med vattnet alldeles inpå finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården.

Här finner ni det moderna hemmet där stad möter skärgård!

-Takterrass på 50kvm 
- Högt belägen högst upp i huset
- Ljus och väldisponerad bostad för hela familjen
- Sociala ytorna är placerad rakt mot söder med utsikten
- Fin sjöutsikt
- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, 3 takterrasser och direktaccess till garaget
- 30 sekunder till gym, yogastudio, närlivs, kommande busslinje till Tollare torg
- Ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt och pendelbåt vid vattnet mot Nybrokajen