BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Norra Lännersta - Saltsjö-Boo

Fäbodvägen 35

  • 6 rum och kök
  • 124 kvm
  • Såld
  • 1880
Värdera din bostad

Beskrivning

SNYGG VILLA FRÅN -99 MED BRASKAMIN OCH RYGGÅSTAK

Välkommen till en snygg och modern villa byggd 1999, belägen längst ner på en lugn återvändsgata. Hemmet är ytterst välplanerat och ger ett rymligt, fräscht och mycket trevligt intryck. Allt är väl omhändertaget.  Ett lyxigt hem att flytta in och njuta av från första stund och med låga driftskostnader. 

Villan ligger lite ovan gatunivå på en härlig och mycket solig hörntomt, helt utan insyn. Stora altaner med markiser ovan omsluter villan och här finns även en bra gräsmatta med plats för lek. Ett körsbärsträd blommar vackert om våren och erbjuder plats för gunga. 

Innanför ytterdörren välkomnas man av en ljus hall och rakt fram blickar man den vackra braskaminen. Ett stort och härligt rum utgör vardagsrum och kök i öppen planlösning. Detta rum har många fönster och två altandörrar leder ut till altanerna utanför. 

Köket, som delvis skiljs av från matplatsen av en flyttbar köksö, har vita luckor och bänkskivor i svart granit - sobert och snyggt. Entréplan har vidare ett helkaklat badrum som går i svart och vitt och en praktisk tvättstuga. Från denna leder en dörr ut tillbaksidan av huset där det finns en förvaringsbod och plats att hänga tvätten.

Om man önskar ytterligare plats så är det möjligt att bygga in verandan och det isolerade förrådet som idag nås utifrån. På så vis får man både en större hall och ytterligare ett sovrum. Det är även möjligt att avgränsa en del av vardagsrum till ett sov- eller arbetsrum. Detta är med andra ord ett hem som enkelt kan växa i takt med familjen.

På övre plan är taket öppet ända upp till nock i alla rummen. Det bidrar till rymden och den charmiga känslan som finns i detta hem. Här uppe finns ett allrum med tre bra sovrum runt. Föräldrasovrummet är riktigt rymligt och har en egen lyxig walk-in-closet med heltäckningsmatta och Elfa-inredning. Badrummet på övre plan är kaklat och har badkar. Båda plan har vattenburen golvvärme vilket ger skön komfort och låga driftskostnader. Varmvattenberedaren är från 2015. 

Sammantaget är detta ett lyxigt hem att flytta rakt in och njuta av från första stund, utan betungande skötsel och renoveringar. Hemmet är del av en trevlig samfällighet med nio liknande villor. Här trivs unga och gamla på den lugna återvändsgatan. Gemensamt har man carportar, ett förråd och en liten lekplats.