BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Åkeshov

Knypplerskevägen 27, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • 2.575.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna väldisponerade tvåa med lugnt och ostört läge ett stenkast från Brommaplan. Här bor du helt insynsskyddat omgiven av grönska. Genomgående vackra golv med fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten.

Vardagsrummet är ljus och luftigt tack vare den tilltagna takhöjden och fönster i två vädersträck. Här får du plats med både soffgrupp och matgrupp. Smakfullt renoverat kök från 2020 utrustat med induktionshäll, diskmaskin, ugn och kyl/frys. Trägolv i original samt fönster ut mot grönska. Rofyllt sovrum med fönster mot lugn och lummig grönska helt utan insyn. Här finns inbyggda garderober och du får enkelt plats med en större dubbelsäng. Ljusa vackra trägolv i original. Fräscht och helkaklat badrum med fönster samt en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter.  

Här bor du i välskött HSB-förening med stabil ekonomi med låg belåningsgrad. Både TV och bredband ingår i avgiften. Fönsterbyte genomfördes i alla fastigheter 2018. Föreningen har en gemensam bastu i samma port, ett snickerirum och en övernattningslägenhet som de boende kan nyttja. Till varje lägenhet tillhör ett källarförråd och en matkällare.

Lägenheten är belägen i vackra Åkeshov endast ett stenkast från tunnelbanan och Brommaplans generösa serviceutbud och goda kommunikationer, Åkeshov slott samt naturreservatet Judarn och dess vackra natur.

- Ett stenkast från Brommaplan
- Insynsskyddat och lugnt läge
- Optimal planlösning
- Nyrenoverat kök 2020
- Välskött och stabil HSB-förening
- Åkeshov slott & Judarns naturreservat