BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Alströmergatan 32G, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • 3.750.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga och rymliga etta om 39 kvm med ca 10 kvm stor balkong! 

Bostaden genomsyras av tidstypiska detaljer som trägolv i original, spegeldörrar och en generös takhöjd om ca 2,70 m. Bra planlösning med ett ljust och rymligt allrum med plats för både både dubbelsäng och soffgrupp. De charmiga pardörrarna tar dig ut till bostadens stora och härliga balkong om ca 10 kvm som blir som ett extra rum sommartid. Här finns gott om plats att inreda med både långbord, myshörna eller varför inte en hängmatta. En bra bit över gatuplan och minimal insyn tack vare de grönskande träden utanför. 

Bostaden har ett separat kök med ett stort fönsterparti med bra ljusinsläpp, goda arbetsytor, bra förvaring och plats för matgrupp. Välkomnande och rymlig hall med flera garderober samt inbyggd klädkammare. Stambytt badrum i vitt kakel utrustat med WC, dusch, handdukstork samt spottar ovanför handfat och spegel. 

Här bor du på centralt läge på Kungsholmen i en mycket stabil och populär förening med endast 1902kr i lån/kvm. HSB Brf Färjan är en äkta bostadsrättsförening med 490 lägenheter och 42 kommersiella lokaler. Föreningens innergård är mycket välskött och uppskattad av de boende och har flera gånger blivit utsedd till Stockholms vackraste. I månadsavgiften ingår värme, vatten, förråd, kabel-TV och bredband. 

En bostad för dig som drömmer om att bo på lugnt läge mitt i stan där balkong är ett måste!  

- Stor balkong om ca 10 kvm
- Möjlig 2:a
- Trägolv i original
- Generös takhöjd om ca 2,70 m
- Stambytt badrum 
- Bra förvaringsmöjligheter
- Prisbelönt innergård
- Populär och stabil HSB-förening
- Kungsholms Strands strandpromenad
- Goda kommunikationer