BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Rämensvägen 29 C

  • 4 rum och kök
  • 89 kvm
  • Såld
  • 5276
  • 607
  • 3741
Värdera din bostad

Beskrivning

Luft och rymd genomsyrar denna välplanerade och ljusa fyra, uppförd 2019, belägen på tre trappor. Här möts man av både design, funktionalitet och fina material- och färgval.

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Invid hallen finns goda avhängningsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. Väldisponerat och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Smakfullt och välplanerat kök med vita luckor och dekorativt kakel ovan arbetsyta.  Köket är mycket stilrent och fullt utrustat med kyl/frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och micro, induktionshäll och fläkt. Ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt öppen planlösning mellan kök och allrum. Tre bra sovrum varav ett masterbedroom med bra förvaring. Balkongen inbjuder till sköna avkopplande stunder i soligt syd/väst läge, balkongen kommer glasas in inom kort. Exklusivt och generöst helkaklat badrum i snygg färgsättning med matchande kakel och klinker. Badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaring. Mindre badrum i anslutning till hallen med wc, handfat med kommod och dusch.

Läget är perfekt i Årsta med närhet till Årstaskogen och Årstatorg bara minuter bort. I närheten finns även flera förskolor, lekplatser, närbutiker, tvärbana, restauranger, gym, busshållsplats med tät trafik mot Gullmarsplan (T-bana), Årstaberg (Pendeltåg och buss) och Liljeholmen (T-bana och buss). I närheten finns dessutom vårdcentral, tandläkarmottagning och BVC.