BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stora Essingen

Stenkullavägen 48

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 7040
  • 3944
  • 4929
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik tvåa med direkt utgång till trädgård. Parkeringsplats tillhör lägenheten! 

Varmt välkommen till ett av öns mest unika läge och boende i form av två rum och kök där den boende erbjuds en villakänsla med direkt utgång till trädgården. Lägenheten har en balkong, men varför stanna på den när man kan ta några steg ner för trappan och utnyttja hela trädgården? I ett soldränkt söderläge kan man njuta av solen från tidig morgon hela vägen till kvällen. Trädgården är full av grönska och insynen är minimal. 

Till lägenheten hör dessutom en parkeringsplats. 

Här får du ett boende där varenda kvadratmeter är väl utnyttjat. Tack vare den utmärkta planlösningen känns lägenheten betydligt större än vad den är! Här bor du med alla moderna bekvämligheter såsom ett välutrustat kök, ett rymligt badrum med stilrena materialval, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett vardagsrum som utan problem rymmer både soffhörna och matbordsmöblemang. Lägenheten har dessutom fönster i hela tre vädersträck, alla mot lummiga lägen och trädgård. Insynen är minimal, men utsikten och ljuset är maximalt.

Läget på ön kan knappast bli bättre. Här bor du med badrocksavstånd till flera av öns olika badplatser med bryggor och strand. Strax utanför porten finns restauranger, caféer, matbutik, frisör och busshållplats. På endast 12 minuter åker du med 1:ans buss till Fridhemsplan och all dess tänkbara service. Bussen åker sedan vidare mot Frihamnen med stopp på både Hötorget och Stureplan. Du har även kort gångavstånd till tvärbanan som tar dig till Alvik på 5 minuter, där gröna linjen ansluter, samt till Liljeholmen på 8 minuter, där röda linjen ansluter. Från ön är det även cykelavstånd till hela Stockholms city, Alvik och Liljeholmen. Här är du med andra ord inte beroende av kommunala färdmedel!

Varmt välkommen hem!