BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 71, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 48.5 kvm
  • Såld
  • 7933
  • 159
  • 4082
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - unik i sin helhet!
Här bor du i en tvåa med påkostade materialval, väl tilltagna ytor och balkong i högt läge. En lägenhet för dig som söker det extra så som rogivande miljö, insynsskydd, exklusiva materialval och detaljer för den kräsne. En suveränt disponerad bostad med optimal planlösning, praktiska förvaringslösningar och förening med låg belåning.

- Balkong i söderläge
- Originalgolv
- Högt upp i huset
- Insynsskyddad
- Unik bostad
- Klockrent mitt i hjärtat av Årsta
- Välskött förening med parkeringsplatser
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen erbjuds ett flertal garderober. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor, vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier, originalgolv (Årstaparkett) och bevarade ytskikt. Vardagsrummet kan enkelt möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Från rummet nås lägenhetens södervända balkong med rogivande utsikt. Fräscht och modernt kök med ljusa luckor och slitstark vacker bänkskiva. Här finns gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med kyl/frys, häll med tillhörande ugn och fläkt samt diskmaskin. Matplats för sällskap om ca 4 personer. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering så som byrå. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, dusch, handfat, wc och förvaring.

Balkong i söder - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör balkong i klockrent söderläge. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till sen kväll. Balkongen är belägen med mysig utsikt mot lummig innergård. 

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.