BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Borensvägen 26, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • 5.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Rymlig gaveltrea högst upp i huset
Här bor du i en klockren och rymlig gaveltrea högst upp i huset. Mycket genomtänkta materialval och väl tilltagna ytor samt gott om förvaring. En lägenhet för dig som söker det extra så som insynsskydd, gavelläge och fri utsikt. En suveränt disponerad bostad med väldisponerad planlösning och förening med ordning och reda på finanserna.

- Gavellägenhet
- Högst upp i huset
- Mycket bra förvaring
- Källarförråd
- Renoverat och exklusivt badrum
- Bevarat original
- Två rymliga sovrum
- Balkong i högt och fritt söderläge
- Gedigen bostadsrättsförening
- Mycket populär adress

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom garderober med praktiskt förvaringssystem. Behagligt ljus i kombination mellan dagsljus och infällda spotlights. Säkerhetsdörr är installerad. Väl inne i bostaden erbjuds rymligt vardagsrum med rymliga fönster i gavelläge. Rummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Modernt, renoverat och rymligt kök med gott om plats för arbetsytor och förvaring. Även detta rum erbjuder fönster i olika väderstreck. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, häll med tillhörande ugn och fläkt samt diskmaskin. Matplats för sällskap om ca 8-10 personer. Topprenoverat och påkostat badrum i modern stil. Här erbjuds tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, wc, dusch och förvaring.  Lägenheten erbjuder två rymliga och insynsskyddade sovrum med gott om plats för dubbelsäng i båda.

Balkong i söder - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong i klockrent söderläge. Här kan du avnjuta solen från förmiddag till sen kväll.

Allmänt om området
Med cykel tar man sig till Söder på ca 15 minuter och till centralen på ca 30. I detta 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren.