BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Ekfatsgatan 2, högst upp

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 7941
  • 2942
  • 4276
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende i eftertraktade Kajen 5. Attraktivt läge, precis intill Mälaren ligger denna smakfulla och perfekt planerade 2:a med stor inglasad balkong med magisk sjöutsikt och eftermiddagssol. 

Lägenheten har stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor med gavelläge i öppen planlösning. Bostaden har utgång till en stor inglasad balkong, en magisk plats att för avkoppling och njuta av eftermiddagssolen och den hänförande utsikten över Mälarens båttrafik. Kök och badrum är smakfulla och välutrustade med påkostade materialval. Bostaden har rymligt sovrum med optimala förvaringsytor via garderobsvägg som rymmer säsongens alla kläder. Bostaden är verkligen perfekt planerad med genomgående planlösningen och generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar utsikt över Mälaren. Här möts man av toppskick med påkostade materialval, vackra ekparkettgolv, målade väggar med sobra fondtapeter. Noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Föreningen äger marken och har god ekonomi med låg belåning. I föreningen finns tillgång till garageplats, bastu och festlokal med möjlighet till övernattning. 

Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp på bryggorna. Runt hörnet finns motionsspåret runt Årstaviken med flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till restauranger, affärer, friluftsliv samt flera förskolor, skolor och populära parker. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig. 

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger ett ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsytor via två garderober som rymmer alla ytterkläder. 

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda arbetsytor och förvaringsytor. Köksutrustningen består av induktionshäll, kyl/frys, inbyggd varmlufts- och microvågsugn samt integrerad diskmaskin, allt stilrent i vitt och svart. Här finns matplats för det stora sällskapet. 

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Stort vardagsrum i öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Balkong - Magisk sjöutsikt
Balkongen ligger med bästa solläge med både eftermiddag - och kvällsol. Här kan man med fördel njuta av underbar sjökontakt på första parkett med fri utsikt över Södermalm och Högalidskyrkan. Plats för matbord eller loungemöbler. Balkongen har öppningsbara glaspartier som med fördel gör att den kan nyttjas året om. 

Sovrum 1 - Stort och rogivande 
Stor sovrum i lugnt och ostört läge mot gården med plats för dubbelsäng. Rummet har goda förvaringsytor via rymlig garderobsvägg.

Badrum – Smakfullt påkostat
Praktiskt i anslutning till sovrummet och hallen ligger ett smakfullt badrum med mörkt klinkergolv och helkaklade väggar i vitt som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrumsutrustningen består av wc, kommod, samt dusch med skjutbar glasvägg. I badrummet finns även kombinerad tvätt/tork-maskin med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför.