BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Alby

Lagmansbacken 9, vån 6

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • 1.295.000 kr budstart
Värdera din bostad

Beskrivning

Balkong i bra läge och högt upp i huset med fin utsikt! Optimal förstalägenhet med närhet till kommunikationer och service. 
Genomgående hög standard i lägenheten med effektiv planlösning som är öppen mellan kök och allrum. Stilrena materialval och ett välutrustat kök, perfekt för den som drömmer om ett fräscht förstaboende.

Här bor man med närhet till natur, bad och stad, Endast ca 30 min till slussen med tunnelbanan som ligger mitt i Tingstorget vilket gör detta till ett mycket attraktivt boende. Med bil åker du E4:an raka vägen hit på knappt 20 minuter från Stockholm city. Du tar dig även snabbt med bussen till pendeltågsstationen i Tumba. 

Generellt om bostaden
- Låg avgift
- Byggt 2017
- Optimal planlösning
- Nybyggt område
- Fullutrustat kök
- Komfortvärme i badrumsgolv
- Spotlights i badrum
- Kombimaskin
- Goda förvaringsmöjligheter
- T-banenedgång utanför dörren

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 1 rum och kök . Våningsplan 6, hiss finns. Föreningen Brf Tingshöjden.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.295.000 kr budstart. Månadsavgift 1 875 kr (värme, vatten och el abonnemang. (förbrukning tillkommer) ingår).

Driftskostnad

Totalt 300 kr/mån (3 600 kr/år) varav el 150 kr/mån, försäkring 150 kr/mån.

Föreningen
Föreningen bildades 2016 och delar av föreningen är färdigbyggda och delar är under produktion. Totalt blir det sex st punkthus med 8-13 våningsplan. Husen inrymmer 342 st lägenheter och 5 st lokaler. Det kommer att finnas 53 st garageplatser.

Byggnadsår
2018.

Uppvärmning
Fjärrvärme.

Fönster
3- glas fönster.

Ventilation
Till och frånluftsventilation med återvinning (FTX).

Tv och bredband

Parkering
Det kommer att finnas 53 st garageplatser. Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning tillsammans med två närliggande bostadsrättsföreningar.

Gemensamhetsutrymmen
Det finns cykel/barnvagnsrum i källaren.

Mark
Äger marken.

Överlåtelseavgift

Pantsättningar
Bostadsrätten är inte pantsatt.

Avgiftsändringar
?

Ekonomisk förvaltare
HSB.

Rumsbeskrivning

Hall
Ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om utrymme för avhängning i garderob.

Kök
Vita skåpsluckor och grått kakel. Köket är utrustat med spishäll, ugn, micro i ergonomisk ståhöjd, integrerad diskmaskin och kyl/frys.

Vardagsrum/allrum
Ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för soffa och bra sällskapsdel. I anslutning till den fina balkongen.

Badrum
Vitt kakel och grått klinker. Stilrent badrum som är utrustat med dusch, vägghängd WC, komfortvärme i golv, spotlights i tak  och kombimaskin (Tvättmaskin/torktumlare) 

Områdesbeskrivning

Allmänt om Alby
Alby ligger i nordöstra Botkyrka. Bostadsbebyggelsen i Alby består huvudsakligen av större kvarter med hyreshus. Utöver hyreshusen finns radhus, kedjehus, bostadsrätter och villor. 

Gott om idrottshallar, Botkyrka Rackethall, Botkyrka Hallen och Brunna IP alla i anslutning till varandra erbjuder en stor variation av olika sporter för både stora och små. Exploria, Europas störta nöjescenter erbjuder ett fullspäckat utbud av olika nöjen, aktiviteter och restauranger för både barn och vuxna.

 

Service
I Alby centrum finns det livsmedelsaffärer, tobaksaffär, restauranger, apotek, vårdcentral samt bankomat. I Hallunda Centrum finns det mesta som kan tänkas efterfrågas såsom postombud, apotek, livsmedelsbutiker, dam- & herrmode, växlingskontor, guldsmed, hemelektronik, blommor, spel & tobak, kemtvätt & skrädderi, skomakeri & nycklar, frisör, konditori.

 

Kommunikationer
Tunnelbanan från Alby tar dig till centrala Stockholm på knappt 35 min (Norsborg-Ropsten). Busslinjer som tar dig till Norsborg, Hallunda, Fruängen, Tumba, Skärholmen och Fittja. I Tumba finns anslutande pendeltåg.

Nära ut på E4an.