BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen - Liljeholmskajen

Förmansvägen 29, 1 tr

  • 4 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 5056
  • 1485
  • 2684
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en välplanerad och smakfullt renoverad lägenhet med två balkonger. Ena balkong har ett fritt läge som vetter mot trevliga Kaninparken. Lägenhet är väldigt ljus och erbjuder rejäla fönsterpartier i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus in i lägenheten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge. På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger i närhet till fastigheten. Föreningen har mycket stark ekonomi  och har både hiss samt garage i huset.

Ett exklusivt och nyrenoverad kök i ljusgrått med matchande och lättskött stenbänkskiva i kvartskomposit. Här underlättas matbestyren med ordentliga arbetsytor och mycket bra förvaring. Bra avställningsyta tack vare en praktisk köksölösning som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och bjudningar. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, ugn, fläktkåpa, diskmaskin samt integrerad micro.

Vardagsrummet är stort, ljust och rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, bord och mycket mer om så önskas. Det finns gott om plats för matbord till ca 6-8 personer. Från vardagsrummet når ni ut till den soliga inglasade balkongen som ligger i sydost. En av två balkonger som lägenheten har att erbjuda. Denna balkong vetter mot lummiga Kaninparken och under sommartid blir balkongen som ett extra rum, det ryms både bord, sittgrupp och mycket mer än så.

Lägenheten har tre rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet är något större med plats för dubbelsäng, sängbord och bra garderobsmöjligheter. Det finns redan snygga stilrena inbyggda garderober. Från detta rum når ni ut till lägenhetens andra balkong som vetter mot föreningens mysiga innergård med kvällssol. Det andra två sovrummen passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Hallen är rymlig med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av en klädkammare. Här finns det gott om plats att ställa barnvagnen. Invid hallen finner ni lägenhetens badrum som är rymlig. Ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme, wc, badkar samt en mycket praktisk tvättavdelning med förvaring ovan.

Populärt läge vid Liljeholmskajen med närhet till mycket bra kommunikationer, Liljholmskajens service såsom flertal restauranger, gym, vårdcentral, livsmedelsbutiker, lekplatser samt skolor och dagis. Fantastiska träningsmöjligheter runt Årstaviken och dess natur med elljusspår, utegym, badbryggor och härliga promenadstråk. Till Liljeholmens Centrum tar ni er till fots på ca 6 min och Södermalm når ni med en promenad på ca 10 min.

Varmt välkomna på visning!