BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hjorthagen

Dianavägen 11A

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • Såld
  • 928
  • 261
  • 1509
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu 1:a i högt läge på Hjorthagens mest attraktiva adress! 

En av Hjorthagens finaste 1:or är nu till salu med ett högt och lummigt läge mot lugn innergård. Lägenheten har ett otroligt ljusinsläpp tack vare den franska balkongen och stort fönsterparti. Lägenheten har många originaldetaljer bevarade, för att nämna några få; djupa fönsterbrädor, vackra beslag till fönster/ balkong och retro beslag till köksluckor sedan byggåret. 

Här finns ytterst väldisponerade 27 kvadratmeter med ett allrum med utrymme för både sovplats, soffgrupp och matplats. Köket är fullt utrustat i mindre modell med eget fönsterparti och smarta lösningar för att optimera ytan. Här går även att öppna upp mot rummet om så önskas. (Se alternativ planlösning). Badrummet är helkaklat och stort med plats för tvättmaskin om så önskas! Hallen är välkomnande med inbyggda originalgarderober för enkelt och smidig vardagsförvaring. Det ligger genomgående ekparkett i hela lägenheten. Till lägenheten så är det även installerat en säkerhetsdörr! 

Runt husknuten finns stora grönområden och parker. Trevliga lummiga uteplatser på innergården inbjuder till grillning och samvaro. Härligt, naturskönt område med småstadskänsla men samtidigt ett stenkast från city! Direkt anslutning till tunnelbana Ropsten som tar 6 min till T-centralen samt buss 55 som går via city till söder. Närhet till matvarubutik Tempo och mysiga restauranger och caféer. Stabil och välskött förening mycket låg belåning. Välplanerad lägenhet i mycket fint skick - inflyttningsklar.

Varmt välkommen på visning!