BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sjöfartsgatan 6, 2tr

  • 4 rum och kök
  • 94 kvm
  • Såld
  • 19127
  • 2515
  • 10585
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad hörnfyra med genomgående förstklassiga och moderna materialval som skapar en fin kontrast till den grafitsvarta fasaden. Terrass och balkong i bästa solläge med morgon och kvällssol. Generösa fönsterytor i kombination med öppna ytor och lättillgängliga rum skapar rymd och ger maximalt ljusinsläpp är något som kännetecknar just denna lägenhet. Dessutom är det direkt access till hissen från lägenheten och delvis sjöutsikt från vardagsrum och kök.

Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning som enkelt kan möbleras efter eget tycke och smak. Detta blir den givna samlingsplatsen med utrymme för både soffgrupp och sköna fåtöljer. Köket är modernt med integrerade vitvaror och snygg carrararmarmor i både bänkskiva och stänkskydd. Ljusinsläppet i detta rum är slående med stora fönsterpartier från golv till tak.Via skjutdörrar nås terrassen i österläge som blir som en förlängning av lägenheten och här kan man njuta av morgonkaffet med utsikt mot Södermalm och hammarbyleden.

Dessutom bjuds här på tre sovrum i fil med ett Master bedroom med egen genomgående klädkammare. Från alla tre sovrum nås andra balkongen med eftermiddags - och - kvällssol in mot gården. Ett sobert och fräscht badrum med tvättavdelning och extra separat gäst-WC.

Som medlem i föreningen har ni fri tillgång till gym, spa, bio och föreningslokal. Garage finns med elbilplatser. Här bor ni centralt med närhet till skola, kommunikationer, matbutik, restauranger och grönområden samtidigt som ni promenerar över till Södermalm på 10 minuter.

Helt enkelt en förstklassig lägenhet med boendekvalité utöver det vanliga - Här har du en magisk bostad!

Välkomna på visning!