BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ringvägen 127, 1/2 tr

  • 4 rum och kök
  • 89.5 kvm
  • 7.486.000 kr / Såld
  • 417
  • 19124
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna yteffektiva och totalrenoverade (2021/2022) 4a i populära SoFo belägen i en praktiken skuldfri förening! 

Välkommen till denna rymliga och välplanerade 4:a som ligger nära kommunikationer, köpcentrum och andra bekvämligheter. Lägenheten har en bevarad charm som kombineras med modernt renoverade ytor och en mycket välplanerad planlösning. Här är det trots det geografiska läget, mitt i stadspulsen, väldigt tyst då samtliga fönster vetter mot den lugna innergården. Säkerhetsdörr är installerad vilket också bidrar till den tysta, rofyllda miljön. Den disponeras i dagsläget med 3 sovrum, rymligt vardagsrum, kök med matplats och badrum. En stor uteplats med nyttjanderätt på 25-30 kvm mot innergården är planerat att byggas och färdigställas under sommaren 2023. 

När du kommer in i lägenheten möts du av en rymlig och välkomnande hall med platsbyggd avhängning samt praktisk och bekväm sittyta. Köket är nyrenoverat och har arbetsyta samt förvaring i mängder, matplats för upp till 10 personer och utrustat med ny och fullutrustad maskinpark. Badrummet är helkaklat och nyrenoverat sedan 2018 med påkostade materialval, här finns även golvvärme installerat. Väggarna är genomgående ljust målade och på golvet ligger parkett förutom i köket där det ligger ett klinkergolv av kolmårdsmarmor. Många original detaljer från byggåret är bevarande i form av spröjsade fönster, speglade dörrar och tilltagen takhöjd.

Fastigheten har ett mycket attraktivt läge, med restauranger, kommunikationer (både tunnelbana och flertalet busslinjer) ett stenkast bort. Utanför porten blir det gågata under sommarhalvåret med flera uteserveringar att välja mellan. Någon minuts promenad från fastigheten ligger Ringens köpcentrum med shopping, mataffär och inte minst nyöppnade restaurangsuccén Teatern som är väl värt ett besök. SoFos hjärta Nytorget och dess utbud av shopping, restauranger, caféer och barer ligger även det med några minuters gångväg. Promenerar man Götgatan norröver kommer man strax till Skrapans galleria och vidare kommer Medborgarplatsen och dess utbud. Vill man söka sig bort från folkvimmel en stund når man det trevliga promenadstråket utmed Årstaviken på några minuter.

Välkomna på visning!