BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Ymsenvägen 5, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 91.5 kvm
  • Såld
  • 4849
  • 953
  • 1973
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Här erbjuds en klockren Årstapärla i mycket gott skick. Belägen i populär och gedigen bostadsrättsförening med extremt låg belåning. Här bor du med naturen i Årstaskogen som utsikt och närmsta granne endast ett stenkast från mycket bra kommunikationer, Årstaviken och Årsta torg.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom en rymlig originalgarderob med överskåp. Säkerhetsdörr med Yale Doorman är installerad. Tidtypiskt kök i retrostil. Här erbjuds dova färger och gediget parkettgolv. Gott om plats för arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. I köket finns rymlig matplats för sällskap om ca 4-6 personer. Maskinellt utrustat med integrerad kyl och frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn från Bertazzoni och fläkt. Övriga Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och övrig möblering så som fåtölj eller tv-möbel. I vardagsrummet finns dessutom fungerande öppen spis som förhöjer mysfaktorn. Naturligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Utgång till mysig och rymlig balkong belägen i sydväst läge. Fräscht och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med badkar, handfat och förvaring. Utöver detta finns ytterligare ett badrum som är topprenoverat med påkostade materialval. Utrustat med wc och handfat.  Lägenheten erbjuder tre insynsskyddade och rymliga sovrum med fönsterbrädor i original. Två av sovrummen har gott om plats för dubbelsäng.

- Bevarat original
- Inglasad balkong
- Gavellägenhet
- Ytskiktsrenoverad 2019
- Lummig omgivning
- Fiberanslutning ingår i avgiften
- Badrum och separat wc
- Hiss
- Fungerande öppen spis
- Bra förvaring
- Förråd som tillhör lägenheten
- Välskött förening
- Nära naturen
- Klockrena kommunikationer
- Närhet till Årstaviken och Årsta torg

Balkong i sydväst - Suddar ut gränsen mellan inne och utemiljö
Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga och inglasade balkong. Här finns gott om plats för möblemang. Endast ett stenkast från huset nås Årstaviken med populära promenad och joggingstråk. För dig som gillar att bada finns ett antal badbryggor att tillgå.