BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fridhemsplan

Alströmergatan 32U, BV

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en unik bostad med stor potential! Missa inte chansen att förvärva denna charmiga tvåa om 48 kvm med egen härlig uteplats om ca 44 kvm.  

Bostaden genomsyras av charmiga detaljer som trägolv i original och en generös takhöjd om ca 2,70 m. Bra planlösning med stor hall med inbyggd garderob, stambytt badrum och separat kök i original där du har möjlighet att skapa ditt alldeles egna drömkök. Stort och ljust allrum med egen klädkammare. De charmiga pardörrarna leder dig ut till den gröna och lummiga uteplatsen i bästa solläge. 

Den härliga uteplatsen om ca 44 kvadratmeter är belägen ca 4 meter ovanför markplan. Duka upp för frukost i trädgården eller varför inte bjuda in till grillkväll med vännerna. Här kommer garanterat många timmar spenderas sommartid. Det finns gott om utrymme för både plantering, utemöbler och grillmöjligheter. En plats för både umgänge och avkoppling. Här finns oändliga möjligheter att skapa din alldeles egna gröna oas mitt i storstan. Bara fantasin sätter gränserna!

Det här är ett boende för dig som drömmer om att bo mitt i stan med en egen grön och lummig uteplats. Helt klart ett boende som måste upplevas på plats! 

- Egen unik uteplats om ca 44 kvm
- Originalgolv i hela lägenheten
- Generös takhöjd
- Stambytt badrum 
- Bra förvaringsmöjligheter
- Prisbelönt innergård
- Populär och stabil HSB-förening
- Kungsholms Strands strandpromenad
- Goda kommunikationer