BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 29, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 56.5 kvm
  • Såld
  • 3097
  • 806
  • 2112
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Minitrea högst upp i huset
Ställer du höga krav på ditt boende? Då är detta rätt bostad för dig. Optimal minitrea högst upp i huset utan insyn.  Lägenheten erbjuder kök i tidtypisk stil, två ordentliga sovrum och luftigt samt ljust vardagsrum med stora fönsterpartier. Topprenoverat och stambytt badrum med påkostade och neutrala materialval. Här erbjuds dusch, handdukstork, golvvärme, förvaring och wc. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Lägenheten har ett gynnsamt läge i området med närhet till bland annat Årsta torg. Klockrena kommunikationer med ca 100 m till Årstafältets station. Här når man Årstaberg och pendeln på ca 3 minuter.  För dig som önskar åka till Liljeholmen eller Gullmarsplan så tar det ca 7 min åt respektive håll.

- Unik Årstapärla
- Högst upp i huset
- Insynsskyddad
- Rymlig klädkammare
- 2,70 m i takhöjd
- Balkong i klockrent sydvästläge
- Topprenoverat badrum
- Bevarat original
- Gym och övernattningslägenhet i föreningen

Rumsbeskrivning
Entré/hall med goda avställningsytor och plats att hänga ytterkläder. Här erbjuds tapetserade väggar och slitstarkt golv.  Säkerhetsdörr är installerad. Invid hallen finns dessutom en rymlig klädkammare med praktisk förvaring som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har ett fräscht och tidtypiskt kök med ljusinsläpp från fönster. Gott om förvaring i bänk- och överskåp. Maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med målade väggar och parkettgolv i original. Här går det enkelt att möblera efter drömmar och behov.  Utgång till rymlig balkong i högt och fritt sydvästläge. Lägenheten har två ordentliga och insynsskyddade sovrum med plats för dubbelsäng i ena. Topprenoverat och stambytt badrum i neutral stil. Här finns wc, dusch, golvvärme, handdukstork och handfat med badrumsskåp.

Allmänt om Årsta
Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.