BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 15, 8tr

  • 3 rum och kök
  • 75.5 kvm
  • Såld
  • 5598
  • 2126
  • 1565
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp med takhöjd om ca 3,15m och två generösa balkonger varav en inglasad.

Högt upp i huset finner ni denna otroligt välplanerade och insynskyddade trerummare med stor terrassliknande balkong om ca 16kvm in mot gård och inglasad balkong om ca 6kvm mot allén. Här bjuds på både generös takhöjd (3,15m), ljusinsläpp från två väderstreck och vitlaserat askparkett som bidrar till den härliga ljusa och luftiga känsla i hela lägenheten. Med sina välplanerade 75,5 kvadratmetrar bor du i ett attraktivt läge nära vatten, natur och Söders citypuls, allt inom gångavstånd.

Välkomnande hall med plats för avhängning bakom skjutdörrsgarderober. Badrummet ligger i direkt anslutning och är helkaklat med golvvärme, handdukstork, dusch, WC, handfat med kommod och tvättsektion.

Social planlösning med ett trevligt samspel mellan kök och vardagsrum. Stilrent och praktiskt kök med integrerade vitvaror som diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro, kyl och frys. Naturlig matplats invid fönsterparti samt flexibel möbleringsbarhet i vardagsrum. Utgång till den härligt rymliga inglasade balkongen i rakt söderläge med trevlig och fri utsikt.

Båda sovrum ligger avsides och ostört med fönster mot föreningens innergård. Mycket bra förvaringsmöjligheter finns i form av garderobsvägg med skjutdörrar i bägge rum.

Sammanfattningsvis en mycket välplanerad och trevlig trea med hissen som går hela vägen ner till garaget.

I föreningen finns det även garage som man tar sig lätt till med hiss hela vägen och förrådet finns i samma trappuppgång.

- Högt upp på vån 8/9
- Terrassliknande balkong om ca 16kvm mot innergård
- Inglasad balkong om ca 6kvm i söderläge utan insyn
- Öppen planlösning
- Två sovrum mot innergård
- Takhöjd om ca 3,15m i nästan alla rum
- Vitoljad askparkett i hela lägenheten
- Hiss hela vägen ner till garaget och fina gemensamma innergården
- Källarförråd
- Föreningen äger marken
- Promenadavstånd till Skanstull