BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Tantogatan 45, 12 tr

  • 2 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

En väl genomtänkt bostad inredd för ett lättsamt liv med avskildhet från jäkt och brus, men med stadens vitalitet inom räckhåll. Detaljer från byggåret -65 finns bevarade och tillsammans med den fantastiska utsikten gör det bostaden till ett hem att längta till. 

Hall
Välkomnande hall med vitmålade väggar och laminatgolv. Direkt till vänster finns gott om plats för avhängning av ytterkläder. I hallen finns även en rymlig klädkammare med med gott om plats för ytterligare förvaring i och med praktiskt Elfa-system.

Badrum
Det fräscha badrummet är nyrenoverat i samband med stambytet. På väggarna sitter vitt kakel med en grå/grön bård. Golvet är belagt med vit/grå-rutigt klinker med tillhörande golvvärme. Det finns badkar, badrumsspegel med förvaring, handfat med tillhörande förvaringslådor, väggskåp, handdukstork, vägghängd wc och spotlights i taket.

Vardagsrum
Till höger om hallen ligger det välplanerade vardagsrummet. Man slås direkt av det ljus som genomsyrar hela lägenheten. Genom två stora fönster strålar solen in över vackert ekparkettgolv och vitmålade väggar. Utsikten över vattnet vid Årstaviken är hänförande. Här finns plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Kök
I det funktionella och praktiska köket, finns det gott om förvaring i köksskåp med gula luckor och lådor, som väl stämmer överens med lägenhetens övriga uttryck. Köket är riktigt genomtänkt och välplanerat. Utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och kyl/frys. Vitt kakel ovanför arbetsbänken.

Sovrum
Till vänster om hallen ligger det rofyllda sovrummet. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger laminat. Här finns en inbyggd dubbelgarderob med tillhörande överskåp.