BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö Liseberg/Örby Slott

Lisebergsvägen 111A

  • 6 rum och kök
  • 136 kvm
  • Såld
  • 6891
  • 1029
  • 10669
Värdera din bostad

Beskrivning

Efter 31 år är det nu dags för en ny familj att ta över det här fina friköpta radhuset i tre plan! Huset har ett idylliskt läge i populära Liseberg/Örby Slott med närhet till förskolor, skolor, kommunikationer och serviceutbud.
Huset som är byggt 1975 är riktigt välplanerat. Det första våningsplanet består av en hall, gästtoalett, förråd, allrum och en bastu med intilliggande dusch. Från utsidan nås garaget, om ca 17 kvm, som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. På uppfarten finns det plats för 1-2 bilar.

En trappa upp nås de trevliga umgängesytorna - vardagsrum och kök. I anslutning till köket nås tvättstugan.
Vardagsrummet är stort med plats för både soffa och en matmöbel. Här finns också en värmande öppen spis att elda i vid regniga och kalla dagar. Från vardagsrummet nås en altan som bjuder på härliga soltimmar och utsikt över villagatan. Altanen har plats för en utemöbel och blommor. För de varmare sommardagarna finns det en praktisk markis att söka skugga under.
Det trevliga köket har gott om skåpförvaring och avställningsytor. Här finns också plats för ett matbord som går att duka upp för 6-8 personer. Med utgång från köket nås den underbara trädgården. Alldeles lagom i storlek med en en trädäckad altan och plan gräsmatta. Här finns bärbuskar, smultron och andra planteringar. Lugnt läge som vetter mot allmänning och en lekplats.

På det översta våningsplanet finns fyra sovrum, avskilda från husets sällskapsytor. Här finns också en klädkammare och ett badrum.
Samtliga sovrum är i bra storlek, ligger fria från insyn och har trevligt ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, badrumsskåp, handdukstork och WC.