BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Aktergatan 9, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 67.5 kvm
  • Såld
  • 5008
  • 1825
  • 2676
Värdera din bostad

Beskrivning

Med ett perfekt läge i Hammarby Sjöstad ligger denna fullkomligt underbara lägenhet med allt det där som du letar efter: välplanerad och ljus lägenhet med bra förvaringsutrymme, låg avgift i solid brf och en stor härlig uteplats mot föreningens innergård på plan 3.

I den låga avgiften på 2711 kr i månaden ingår:

* Värme
* Vatten
* Hushållsel
* ComHem kabel-TV abonnemang: Bas med TiVo-box
* Bredbandsuppkoppling 1000/1000 Mbit/s
* Källarförråd

Marken är friköpt och ägs av BRF.

Månadsavgiften har sänkts flera gånger under åren. En avgiftsfri månad infördes i juli 2019 och 2020.

Bostaden disponeras enligt följande:

Med attraktivt läge i Hammarby Sjöstad och privat uteplats mot grönskande innergård ligger denna smakfulla bostad! Här blir man inte besviken!

Harmoni och stämningsfullhet vävs samman till en oslagbar helhet och ni erbjuds här ett ljust och elegant boende där den låga avgiften ger en tacksam boendekostnad och skulle ni vilja in till stan är ni där på några minuter.

Trivsam och ljus lägenhet med stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Mycket bra förvaring genom fyra stora garderober.

Lägenheten disponerar av en stor och lummig terrass om ca 20 kvm som vetter mot föreningens lugna innergård. Perfekt att avnjuta en god frukost, lunch och middag i mysigt läge med sol från lunch till eftermiddag. Här finns plats för matgrupp, grill, solstol, växter och blommor.

Köket erbjuder gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, kombinerad kyl och frys, micro samt diskmaskin. Allt är mycket välplanerat och i köket finns det plats för matplats för ca 6 sittande matgäster. Ett stort fönster skänker ljusinsläpp och härifrån har du utsikt mot föreningens lugna innergård.

Badrummet är i fint skick samt väl tilltaget i storlek. Här inne återfinns wc, handfat, golvvärme, en ovanhängande spegel, bra belysning, förvaring badkar samt bekvämligheten med tvättmaskin och avställningsyta.

Vardagsrummet är luftigt och får ett fint ljusinsläpp av ett stort längsgående fönster. Här inne finns gott om plats för soffdel med tillhörande möblemang samt en väl tilltagen matplats som rymmer 6-8 personer om så önskas.

I närheten finner du Hammarbybacken och Nackareservatet med många möjligheter till naturnära rekreation, samtidigt som restauranger, skolor, butiker och all tänkbar service finns inom bekvämt räckhåll. Med båt, buss eller tvärbana tar du dig snabbt och enkelt till Stockholm city. 

Välkomna hem!