BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Hammarvägen 64

  • 4 rum och kök
  • 123 kvm
  • Såld
  • 3299
  • 204
  • 4581
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett av Mariefreds finaste och trevligaste radhus är äntligen till salu på populär adress endast några minuter promenadavstånd från Mariefreds stadskärna. Här bor du på lugn återvändsgata med en baksida med uteplats mot skogen. På bara några minuter når du Mariefreds IP och motionsspår. Detta trevliga och renoverade radhus har 3-4 sovrum, två badrum, stort vardagsrum med öppen spis, två altaner och garage. Ett radhus som har allt, ett stenkast från stan och en trevlig lekplats 100 meter från dörren. Måste upplevas på plats! 

Tomten:
Det rymliga garaget ligger i anslutning till framsidan och blir som ett insynsskydd om man vill sitta ostört på altanens framsida. Varsin bil får plats i den gemensamma carporten som är precis intill garaget. Lummig framsida med härlig altan i söderläge invid syrenbuskar och vacker planterad rabatt. På baksidan av huset har man även där ett privat läge tack vare att man har skogen rakt framför sig som blir som en tavla med dess grönska. Stor altan med plats för både loungedel och matplats. Stor gräsplätt framför altanen. 

Genomgående nyrenoverade fönster som inte bara sparar energi utan också ger ett fantastiskt ljusinsläpp. 

Nedervåning

Hall
Trevlig och välkomnande hall med plast för både hallmöbel och avhängig av yttersidor och ytterkläder. Hallen leder i till köket. 

Kök
Renoverat och trevligt kök med klinker och golvet och mörk stilren skåpsinredning. Otroligt gott om förvaring i både över- och underskåp. Fullt utrustat kök med både inbyggd ugn, micro, diskmaskin, kyl och frys. Från det stora fönstret ser man ut över framsidans mysiga och lummiga uteplats i härligt söderläge. Plats för större matbord invid fönstret. 


Vardagsrum
Ett mycket vackert vardagsrum med utgång till altanen som vetter mot gräsmattan och mot skogen. Altanen blir som ett extrarum till vardagsrummet ljumma sommarkvällar, och det är helt insynskyddat tack vare skogen som blir som en vacker tavla. Det stora fönsterpartier ger härligt ljus, och man har en mysig soffhörna invid den öppna spisen som man också ser från matsalsborden. Parkett på golv och väggar i ljus ton. 

Tvättstuga
Bra storlek på praktisk tvättstuga i anslutning till köket. 

Gäst-wc
Trevlig gästtoalett med plommonlila väggar och grå klinker på golv. Ny vit kommod och badrumsspegel samt hyllor. 

Övervåning

Hall
Trevlig hall som blir som övervåningens nav och binder samman alla rummen. Här skulle man kunna ha en arbetsplats om det finns fler som jobbar hemifrån. 

Master Bedroom & Terrass
Stort och väl tilltaget rum som kan användas både som tv-rum, master bedroom eller till och med delas av till två rum. Härifrån når man den stora terrassen i soligt solläge där man vintertid har sjöglimt. Terrassen blir som en förlängning av rummet sommartid. Parkett på golv och väggar i vit ton. Klädkammare som rymmer mycket förvaring. 

Sovrum 2 & Sovrum 3
Två perfekta sovrum som rymmer både större sängar, skrivbord samt förvaringsmöbler. Parkett på golv och väggar i ljus ton. Fönster som vetter ut mot lummiga och insynsskyddade skogen. 

Badrum
Helkaklat och ljuvligt badrum med atrium/takfönster i taket som ger ett otroligt ljusinsläpp. Stort nog för att ha både separat duschhörna och badkar. Grått klinker med golvvärme på golv och vitt kakel på väggar.