BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjöqvarn

Mannagrynstorget 2

  • 3.5 rum och kök
  • 92 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska bostad i anrika Mannagrynskvarnen. Här bor du i en välskött förening precis intill Stockholms inlopp. Med högt i tak, exklusiva materialval och med flera fint bevarade originaldetaljer är detta ett hem utöver det vanliga. Här erbjuds boende i en väl matchad mix av gammal industri och modern inredning med bland annat vackra takbjälkar, välvda tak, fungerande sprinklersystem, djupa fönsternischer och massiva innerväggar. Hela lägenheten har vattenburen golvvärme.

När du kliver in i bostaden möts du av ett välkomnande kök, fullt utrustat och med plats för sociala middagar. Kökets inredning är av ek och kommer från Vedum. Den generösa takhöjden utnyttjas genom dubbla överskåp med ovanpåliggande förvaringsytor. Kökets bänkskivor är av carraramarmor vilka matchas med väggmosaik av samma material. Köket är utrustat med glaskeramikhäll, fläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, dubbel kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Centralt i rummet återfinns köksön med både strömuttag och extra kran samt mindre diskho.

Lägenheten har två mysiga sovrum varav ett vetter mot vackra Danvikshem. Det största sovrummet används idag som föräldrasovrum. Här ryms dubbelsäng och finns mycket gott om förvaringsutrymmen. Det andra sovrummet används idag som barnrum. I anslutning till föräldrasovrum och barnrum ligger ytterligare ett möblerbart rum som en utmärkt yta för till exempel ett hemmakontor, bibliotek eller läsrum, vilket det används som idag. I det stora vardagsrummet finns gott om plats för hela familjen. Rummet är lättmöblerat och har gott om plats för soffgrupp och förvaringsmöbler.

Lägenheten har ett stort och välutrustat badrum med badkar samt tak- och handdusch. Badrummet är vidare utrustat med handfat, vägghängd wc, en stor integrerad spegel, handdukstork samt tvättmaskin med rymlig arbetsyta i carraramarmor och stora förvaringsskåp ovanför. I taket samt under förvaringsskåpen sitter infällda spotlights. Lägenheten har även en mindre gäst-wc som ligger i anslutning till hallen. Precis som i det stora badrummet finns här mosaikväggar och golv av carraramarmor samt golvvärme. Här finns handfat, integrerad spegel, vägghängd wc och förvaringsskåp. Till lägenheten hör också ett förråd i entréplan.

Sammanfattningsvis en lägenhet utöver det vanliga som erbjuder stora sociala ytor i en härlig miljö. Läget är idylliskt med Saltsjöqvarns strandpromenad, Söder, Hammarby Sjöstad och Slussen på gångavstånd.

- 3 takhöjd
- Vacker kulturbyggnad
- Unik våning
- Påkostade materialval
- Badrum med Carrara marmor
- Gäst-wc med Carrara marmor
- Bra förvaringsutrymmen
- Originaldetaljer
- Golvvärme i hela våningen
- Båt till Nybroplan på 15 min
- Vackra promenadstråk längs vattnet
- Elite Hotel Marina Tower och Sturebadet Spa utanför
- Förråd finns till lägenheten

Ett hem som måste ses, välkommen på visning!