BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vega

Uthagsvägen 5

  • 6 rum och kök
  • 113 kvm
  • Såld
  • 5361
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Uthagsvägen 5!

Här finner vi en underbar fastighet med alla rätt, låg driftkostnad, optimalt placerat på barnvänlig gata med direkt närhet till förskolor, skolor, bad, dagligvaruhandel, skog, natur och friluftsliv.

Bostaden erbjuder idag tre bra sovrum med möjlighet att skapa ytterligare sovrum. Ett smakfullt kök med allt man kan tänkas behöva i utrustningsväg för att utveckla sina kulinariska färdigheter. Ett fräscht badrum, tvättstuga och härliga sociala utrymmen för hela familjen att samlas både inomhus och utomhus. Den härliga altanen blir den naturliga samlingsplatsen under sommartid för grillning och lek för både dom stora och små sällskapen.

Källarplan erbjuder er en kanvasduk av möjligheter att skapa ert eget drömhem. Den idag påbörjade renoveringen på källarplan kan enkelt fortsättas och sätta sin egen prägel. Förberett för spa avdelning med otroliga möjligheter.

För den med gröna fingrar finner vi en välskött trädgård där man motiveras till att skapa sin egen oas med gott om plats för barnen att leka på. Vid den fint grusade infarten finner vi plats för flertalet bilar. Utöver kvalitéer i och runt huset så blir logistiken för barnfamiljen ett minne blott med direkt närhet till allt som kan tänkas önskas!

- Nära skolor och förskolor
- Nära till dagligvaruhandel
- Nära skog och natur
- Nära kommunikationer