BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Högbergsgatan 18, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 6724
  • 1468
  • 4218
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en unik trea med stor balkong högt upp i huset med fri utsikt. Njut av en slående utsikt och med vackra Katarina kyrka som granne! Ett hem fyllt av vackra detaljer från byggåret 1974 och ett härligt ljusinsläpp från fönster i varje rum. Huset är nyligen stambytt och har renoverat badrum samt gästtoalett. I denna lägenhet finner ni vackert och påkostat fiskbensparkett genomgående i hela lägenheten! Garage finns i huset.

Ta hissen upp till våningsplanet och kliv in i en välplanerad hall med bra avhängningsplats för ytterkläder samt förvaring. Vidare in till ett ljust och stort vardagsrum. Gott om plats för en stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats för ca 6-8 personer. Stora fönster partier som släpper in rikligt med ljus i lägenheten. Från vardagsrummet når ni den underbara balkongen där ni enkelt kan möblera med balkongmöbler, växter och odlingar. Köket har mycket originaldetaljer bevarat från 70-talet, det är smart planerat och har även plats för ett matbord i anslutning till köket om så önskas. Här finns maskinell utrustning så som kyl/frys, ugn och spis. Bostaden har två väldisponerade sovrum. Från hallen når ni båda sovrummen som har gott om plats för dubbelsäng, skrivbord samt platsbyggda garderober. Lägenheten har smakfullt nyrenoverat badrum som är utrustat med badkar, wc, handfat, handdukstork, golvvärme och förvaring. Gästtoalett som är utrustat med wc och handfat. Båda sovrummen och hallen är nymålade!

Detta är sammantaget ett unikt boende där ni kan sätta er egen prägel och varje dag njuta av en fantastisk utsikt. Föreningen har de största renoveringarna genomförda, bland annat nyligen stambytt. 

 Varmt välkomna på visning!