BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Huddinge

Sjödalsvägen 19b

  • 2 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 5186
  • 465
  • 1004
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa och moderna lägenhet i hjärtat av Huddinge. På en attraktiv och centralt belägen adress ett stenkast från centrum och kommunikationer hittar du denna underbart trevliga och bra planerade bostad med såväl fräscha som tilltalande ytskikt, smakfulla detaljer och bra planlösning. Då lägenheten endast är något år gammal och endast använts som övernattningslägenhet är allt i absolut nyskick.

Entré/hall 
Ljus och välkomnande entré med plats för hallmöbel och ytterkläder. Vitmålade väggar och grå klinker på golv. Två garderober som rymmer gott om förvaring samt ett mediaskåp.

Vardagsrum
Ljust och härligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här finns gott om plats för soffgrupp och sällskapsytor. Öppen planlösning mot kök. Vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett. Här finns också en fransk balkong.

Kök
Snyggt kök från Vedum i modern stil. Snygga och stilrena skåpluckor med fräscha beslag, praktisk komposit ovan bänkskivan samt full maskinell utrusning från Electrolux i rostfritt. Kombinerad kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin samt fläkt. Vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett på golv.

Sovrum
Ljust och elegant sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbel. Vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett på golv. Här finns två garderober med plats för fler.

Alkov/arbetsrum
Mysig alkov med plats för säng eller skrivbord. Vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett på golv.

Badrum
Stilrent och helkaklat badrum med grå klinker på golv samt stora vita kakelplattor på vägg. Tvättställ och kommod, belyst spegel, handdukstork, vägghängd wc och dusch. Här finns också en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Sammanfattningsvis en otroligt fin och bra planerad lägenhet i absolut nyskick i en populär förening med ett toppläge där man har nära till allt!