BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Lotta Svärds gränd 14

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 3667
  • 806
  • 3020
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en otroligt fin lägenhet i absolut nyskick med smakfulla materialval samt optimal planlösning. Attraktivt läge med balkong mot innergård med pool.

Entré/hall 
Välkomnande entré med plats för mindre hallmöbel och ytterkläder. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Vardagsrum
Ljust och härligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här finns gott om plats för soffgrupp och sällskapsytor. Öppen planlösning mot kök. Vitmålade väggar och ekparkett.

Kök
Snyggt kök i modern stil. Vita och stilrena skåpluckor, kakel ovan bänkskiva samt full maskinell utrusning i rostfritt. Kombinerad kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin samt fläkt. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Sovrum
Ljust och elegant sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbel. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Stor och praktisk garderob med skjutdörrar. Utgång till mysig balkong i bästa solläge.

Badrum
Mycket fräscht och generöst badrum med golvvärme, mörkt klinkergolv samt stora vita kakelplattor på vägg. Här finns dusch, tvättställ, belyst spegelskåp, handdukstork (el) och wc. Här finns också en tvättmaskin och en torktumlare.

Sammanfattningsvis en optimalt planerad lägenhet i absolut nyskick med ett perfekt läge i områdets mest populära förening med fin innergård med pool där det bara är att flytta in och trivas!