BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örnsberg

Jakobsdalsvägen 14

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 5600
  • 3177
  • 6573
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna härliga hörnlägenhet i det mycket populära Aspudden/Örnsberg!
Här bor ni med alla bekvämligheter nära till allt! Denna välplanerade lägenhet har ett härligt ljusinsläpp, generösa sociala ytor för stora middagssällskap, möjlighet till arbetsplatser samt en solkysst balkong i sydvästläge.

Kök och Vardagsrum

Köket är stort och rymligt med plats för en rejäl matplats där du kan bjuda på stora festmiddagar. Moderna materialval och fullutrustat med diskmaskin, inbyggd mikro och fullstor kyl och frys. När man känner sig färdig med middagen så kan man enkelt glida in i soffan med en kaffe och fortfarande hänga med i samtalet vid middagsbordet, eller varför inte ta en nypa frisk luft ute på balkongen och njuta av kvällssolen som smyger sig bort bakom husknuten.

Sovrum 1 och Sovrum 2

Det stora sovrummet rymmer en stor dubbelsäng, har två garderober med Elfa-hyllsystem och har möjlighet till två separata arbetsplatser (en fritt i rummet och en undangömd i garderoben).
Det mindre sovrummet kan fungera som ett kontor, gästrum eller  barnrum. Särskilt uppskattat är burspråksfönstret, som ger det där lilla extra utrymmet. Här kan man sitta och ha en mysig lässtund.

Hall

Hallen är välplanerad och har goda förvaringsmöjligheter med en stor garderob bakom speglade skjutdörrar, samt plats för kapphylla och barnvagn.

Badrum

Badrummet är helkaklat, har spegelskåp och tvättbänk med både tvättmaskin och torktumlare. Här har du både golvvärme, dimbara spotlights och badkar, allt för det lilla hemmaspaet. Tappa upp ett härligt bubbelbad efter dagens slut och kliv ned och unna dig lite vardagslyx!

Föreningen

Brf Havsörnen är en mycket omtyckt och välskött förening med god ekonomi som erbjuder övernattningslägenhet, uthyrningslokal, garage m. el-laddningsstationer, förråd, barnvagnsrum, cykelrum och mysiga innergårdar. På gården hittar du en lekplats, lummiga sittplatser och odlingslådor. Föreningen har även bra energiklass och solceller på tak vilket kan ge grönt bolån och ränterabatter hos de flesta bankerna. Antal lägenhet: 112 st.
För mer information se föreningens hemsida www.havsornenbrf.se


Området

Ett mysigare och härligare område får man leta efter! Nära till service och kommunikationer (tunnelbana, mataffär och gym) och ett stenkast till vattnet med det mycket populära klippbadet. Rundar man klipporna så öppnar sig Vinterviken med sin nyanlagda strand och trevliga kaféer och kanotuthyrning. I detta mycket barnvänliga område finns också många bra förskolor, lekplatser och parker så som; Aspuddsparken, minigolfbana, Fågelparken och Eolshälls 4H-gård.


Varmt välkomna!