BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Flintbacken 14, 7 tr

  • 4 rum och kök
  • 94.5 kvm
  • Såld
  • 7087
  • 1665
  • 5944
Värdera din bostad

Beskrivning

Gavel 4:a med kanske ett av Söders bästa läge där man från balkongen har en fantastisk utsikt över Årstavikens vatten. Ljus och mycket väldisponerad lägenhet där det finns tre bra sovrum samt gott om förvaring. Fräscht badrum och gästtoalett som renoverades i samband med stambytet. Vardagsrum i vinkel med fönster åt två väderstreck. Nyrenoverat kök. Mycket välskött förening med god ekonomi. För medlemmarna finns allehanda service som b.la festlokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och en roddbåt.

Hall - så välkomnande
Via en säkerhetsdörr välkomnas du till denna ljusa bostad av en generös hall i två delar. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger mörkgrått klinker. Perfekt att landa matkassar, placera lortiga barnskor och välkomna gäster i. Det finns bra plats för klädavhängning direkt innanför entrén. I anslutning till hallen finns dessutom en garderob där man kan stuva undan ytterkläder mm. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man får direkt en känsla av att bostaden skänker lugn och trivsel.   

Gästtoalett - helkaklat
I anslutning till hallen ligger gästtoaletten som totalrenoverades i samband med stambytet 2019. Vitt kakel på väggarna och på golvet grått klinker. Det finns vägghängd wc, handfat, badrumsskåp och dimbar spotlights.

Kök - nyrenoverat och inbjudande
Rakt fram från hallen ligger det nyrenoverade köket, vars matplats är placerad vid fönstret. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har vita skåpsluckor. Utrustningen består av spishäll, ugn, kolfilterfläkt, diskmaskin, micro, kyl, frys samt ett städskåp. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett.

Vardagsrum, matsal eller arbetsplats - i vinkel
Går man till vänster från entrén kommer man in i vardagsrummet och det är nu man slås av det fantastiska ljuset, rymden och den hänförande utsikten över vattnet. I och med att det är ett hörnläge har man fönster åt två väderstreck. Solens strålar letar sig in över parkettgolvet och de vitmålade väggarna. Rummet blir en given plats för socialt umgänge och matsalsdelen på gaveln blir en naturlig förlängning av sällskapsytan. Här kan härliga middagar åtnjutas med samtal som aldrig vill ta slut. Om man istället behöver en arbetsplats kan detta vara den givna platsen. Från vardagsrummet finns även utgången till den underbara balkongen i syd/väst. Här sitter man på första parkett och kan njuta av solen.

Sovrum 1 - med magisk utsikt 
Det största, med magnifik utsikt från bred fönstervägg ut mot vatten och grönska. Blåmålade väggar och laminatgolv. Här ryms en dubbelsäng och och övrigt möblemang efter behov. Det finns 2 garderober och ett linneskåp, samtliga med tillhörande överskåp.

Badrum och klädkammare
Bredvid matplatsen/arbetsplatsen ligger en passage där en rymlig klädkammare samt det stilrena badrummet är beläget. Badrummet som totalrenoverades i samband med stambytet 2019 har vitt kakel och grått klinkergolv, med tillhörande golvvärme. Det finns dusch med vikväggar, handfat med tillhörande förvaringslådor, handdukstork (vattenburen), två badrumsskåp, vägghängd wc, tvättmaskin och dimbar spotlights i taket.

Sovrum 2 - svalt och rogivande 
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang efter behov. Omgivande väggar är blåmålade och på golvet ligger laminat.

Sovrum 3 - med många funktioner
Detta är lägenhetens minsta sovrum med plats för enkelsäng och tex ett skrivbord. Perfekt för minstingen i familjen, den övernattande gästen eller som ett arbetsrum som så många drömmer om. Parkettgolv och tapetserade väggar i en ljus nyans. Praktisk vikvägg mot köket samt en rymlig garderob med skjutdörrar.

Fantastiskt hem för kommande familj. Ett hem på första parkett, med utsikt över vatten och grönskande idyll. En blick mot den vackra järnvägsbron. Njut av årstidernas färger, vackra promenadstråk eller varför inte ett dopp från bryggan vid Årstaviken?