BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Segeltorp

Juringe Åväg 13 D

  • 5 rum och kök
  • 150 kvm
  • Såld
  • 4604
  • 676
  • 5002
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett parhus utöver det vanliga, där man inte lämnat något åt slumpen. Huset är gediget byggt och man har inte tummat på kvalitén då man har murat husen från grunden. Även invändigt genomsyras huset av kvalité och har genomgående lyxig skandinavisk design. Huset är välplanerat och yteffektiv med vackra och påkostade materialval. Här bor man i ett idylliskt villaområde i ett extremt lättskött hus med den finaste trädgården i hela Segeltorp med blommor som skiftar beroende på årstid. Den stora altanen blir som ett extra rum sommartid. I mysigt och insynsskyddat hörnläge bor man i drömhuset med sol dygnets alla timmar precis invid vackert naturreservat och nära till kommunikationer. Parkeringsplats finns! 

Genomgående finns vackert trägolv, smakfullt målade väggar samt väl valda tapeter i harmoniska toner. Golvvärme på alla våningsplan. 

Boendet är fördelat på tre rymliga plan där entréplanet består av ett stora sociala ytor med öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Här ges även känsla av att altanen förlänger vardagsrummet ytterligare där man verkligen jobbat för att sudda ut gränsen mellan ute och inne på ett fantastiskt sätt genom de stora glaspartierna mot altanen. Köket kommer från Ballingslöv och har en bänkskiva i grå sten samt är fullt utrustat med kvalitativ maskinpark. 

Badrummet på detta plan är utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare och håller mycket hög standard.

En trappa upp finner vi hela 3 ljusa och luftiga sovrum samt ytterligare ett fantastiskt badrum med golv i marmor. Säljarna har här även valt att skapa en perfekt yta för hemmakontoret, vilket ger en känsla av hela 4 rum på detta plan. Stora fönsterpartier ger ett vackert ljusinsläpp. 

På tredje våningen finner vi det som idag används som gästrum, träningsyta, walk-in-closet samt kontor. 

Ytorna på översta planet ger fantastiska möjligheter att skapa det extra utrymme som just er familj har behov av. Det fungerar lika bra med ett stort master bedroom som ett extra vardagsrum eller varför inte ett stort lekrum. 

Området, som är lugnt och mycket eftertraktat, passar utmärkt för barnfamiljer då Utsäljeskolan och flertalet olika förskolor finns i närområdet. Shopping finns inom bekvämt avstånd i Kungens Kurva, där man nyligen färdigställt en helt ny shoppinggalleria. I Kungens Kurva finner ni även både IKEA och handelsplatsen Heron City. Och ni finner även SKHLM Skärholmens centrums stora galleria med shopping i närheten. För den som vill ut i grönskan finns Gömmaren naturreservat som erbjuder både bad och fiske och vacker naturmiljö. Naturreservatet börjar där Ejdervägen slutar, på mindre än fem minuters gångavstånd från bostaden. Här finns även ett elljusspår på 2,6 km. På bekvämt gångavstånd finner ni även Långsjön som är en naturskön och uppskattad badplats på sommaren med skridskobana på vintern.

Man tar sig snabbt och lätt ut på E4:an och därifrån är man i Stockholms city på endast 10 minuter med bil. Föredrar man att åka kommunalt finns både Fruängens tunnelbana samt pendeltåget i Stuvsta på bekvämt avstånd. Från Häradsvägen avgår även bussar regelbundet.