BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södertälje

Högmovägen 53

  • 3 rum och kök
  • 90 kvm
  • Såld
  • 6534
  • 1168
  • 3647
Värdera din bostad

Beskrivning

I denna välskötta förening, finner ni detta välplanerade och smakfulla radhus i två plan. På bottenvåningen finns ett rymligt kök med matplats för hela familjen. Det redan stora vardagsrummet blir ännu större under de varmare månaderna tack vare den stora altanen med SPA-bad. Avskilt från sällskapsytorna på övervåningen, finner ni två sovrum plus det helkaklade badrummet i modern tappning. Barnvänligt område med flertalet gemensamma ytor såsom hobbyrum, tvättstuga, gym och bastu bara för att nämna några. Södertälje station samt motorvägen ligger bara några kilometer bort, vilket är bra ur ett pendlar perspektiv. Välkommen på visning av detta familjevänliga radhus i bostadsrättsform, här trivs man!

Entréplan

Hall
Entré gör ni via den fina framsidans uteplats som ligger i västerläge och med kvällssol. Väl innanför dörren möts ni av en stor hall med avhängningsmöjligheter direkt till vänster i hallen. Garderober finns till förfogande. Ljusa väggar och laminatgolv. 

Kök
Det mysiga köket har vita högblanka luckor och lådor. Grönblå mosaik ovanför diskhon och induktionshällen. Vid matbordet där hela familjen får plats har ni ett fönster ut mot framsidan och med utsikt över innergården på föreningen. Ljusa väggar och laminatgolv. Maskinell utrustning består av: Kyl/frys, ugn, induktionshäll, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn samt bänkskiva i mörkgrå laminat.

Badrum 1
Mittemot trappan till övervåningen finner vi ett ljust badrum med wc och dusch med vägg i genomskinlig plast. Tvättställ med spegelskåp ovanför. Plastmatta på golv samt ljust kakel på väggarna.

Förråd
Förråd finns under trappan.

Vardagsrum
Det stora vardagsrummet har trägolv, ljusa väggar i grå ton och med stora fönster med härligt ljusinläpp. Här får ni plats med soffgrupp, matbordsmöbel och mediautrustning. Från vardagsrummet nås altanen som ligger i österläge och har härlig morgonsol. Även SPA-badet och grillplats för mysiga kvällar i goda vänners sällskap. Förrådet är även det placerat på altanen.

 

Övre plan

Sovrum 1
Sovrummet direkt höger upp från trappan. Sovrummet har plastmatta samt gråmålade väggar och med fönster i västerläge. Garderob med skjutdörrar finns. Används idag som gästrum med bäddsoffa.

Badrum 2
Det helkaklade badrummet med vägghängd wc har mörk klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Badkaret har även dusch samt en skiljevägg i glas. Kommoden har utdragslådor, spegel på väggen samt ett förvaringsskåp. Tvättmaskin finns installerad.

Sovrum 2
Sovrummet till vänster då man kommer upp för trappen har plastmatta, ljusa väggar med en fondvägg i mörkgrått samt fönster i österläge. Två stycken garderober för avhämtning samt en klädkammare finns i anslutning till sovrummet. Sovrummet rymmer en dubbelsäng. 

Förråd
Ett större förråd finns några meter bort från ingången.

Övrigt
Renoveringar gjorda av nuvarande säljare:
2020 - Målning av ytskikt på övervåning
2019 - Målning av ytskikt på nedervåning
2018 - Altan och SPA-bad