BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Visättra

Visättra backe 6D

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 5297
  • 154
  • 1591
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa och moderna trea högst upp med en fantastisk balkong i bästa läge. På en attraktiv och lugnt belägen adress ett stenkast från Visättra sportcenter och kommunikationer hittar du denna underbart trevliga och bra planerade bostad med såväl fräscha som tilltalande ytskikt, smakfulla detaljer och bra planlösning. Då lägenheten endast är några år gammal är allt i mycket bra skick. Stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrum, två fina sovrum samt ett helkaklat badrum i ljusa kulörer samt en balkong i bästa läge.

Entré/hall 
Ljus och välkomnande entré med plats för ytterkläder och mindre hallmöbel. Vitmålade väggar och eklaminat på golv. En garderob för ytterligare förvaring.

Vardagsrum
Ljust och härligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Här finns plats för soffgrupp och sällskapsytor. Öppen planlösning mot kök. Vitmålade väggar och eklaminat på golv.

Kök
Snyggt kök i modern stil med stort fönster som skänker rikligt med ljus. Vita och stilrena skåpluckor med fräscha beslag, grått kakel ovan bänkskivan samt full maskinell utrusning. Kombinerad kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin samt fläkt. Vitmålade väggar och eklaminat på golv.

Sovrum 1
Ljust och elegant sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbel. Vitmålade väggar och eklaminat på golv. Här finns också två garderober med inredning.

Sovrum 2
Ljust och fräscht sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbel. Vitmålade väggar och eklaminat på golv. Här finns också två garderober med inredning.

Klädkammare
Mycket praktiskt inredd klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Vitmålade väggar och eklaminat på golv.

Badrum
Stilrent och helkaklat badrum med vitt kakel på vägg och ljusgrå våtrumsmatta på golv. Tvättställ och kommod, belyst spegel, wc och dusch. Här finns också en tvättmaskin och en torktumlare. Praktisk bänkskiva i trä samt två överskåp med gott om förvaringsmöjligheter.

Sammanfattningsvis en otroligt fin och bra planerad lägenhet i mycket bra skick i en populär förening med ett perfekt läge där man har nära till allt!