BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östberga

Onsalagränd 1, SV

  • 2 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 3869
  • 1756
  • 2354
Värdera din bostad

Beskrivning

2:a till salu i en av de populära hus byggda av JM!

Högt i tak, stora fönsterpartier och modern arkitektur är det som definierar denna lägenhet. De är sällan till salu och är väldigt populära.

På souterrängplan i huset finner ni denna alldeles perfekta lägenhet med en optimal och smart planlösning. När ni stiger in i bostaden möts ni av den härliga atmosfären som skapas tack vare de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden. Genomgående nytt golv och målade väggar.


Bostaden har ett sovrum med utrymme för en större säng och skrivbord om så önskas. Vardagsrummet är lättmöblerbart och är öppet mot köket. Köket är i fräscht skick med goda förvarings – och arbetsmöjligheter. Här ryms ett matbord längs de stora fönsterpartierna.


Den halvinglasade balkongen är enorm och är belägen i bästa solläge med sol från morgon till kväll. Balkongen är formad som bokstaven L och går längs två väggar av byggnaden belägen i både syd och sydväst.
Då balkongen är väldigt djup är det lättare att möblera och här kan ett större sällskap sitta och njuta av trevliga middagar. Utsikten är fri!


Badrummet är helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare. Storleken på badrummet är perfekt då man får plats med allt som behövs.


I lägenheten finns även en stor klädkammare som kan användas som ett kontor, förråd etc. I dagsläget används det rummet som ett barnrum.
I huset finner ni även ett cykelrum och en fräsch gästlägenhet. Till bostaden hör även ett förråd som finns i samma hus