BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Eknäs

Eklundavägen 4

  • 6 rum och kök
  • 205 kvm
  • 12.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Pampig och ljus ny villa i klassisk stil

Mitt i villaidyllen i Eknäs finner ni denna pampiga villa som stod klar i januari 2019. Ett hem på 205 kvadrat med mycket ljusinsläpp och stora rum. Villan har ett perfekt läge nära till förskola och skola, fem minuter till vattnet, nära elljusspår och utegym och nära city. Det är ett hem som är både representativt och vackert med sina väl tilltagna ytor, fönster från golv till tak och inbjudande altan.

Den vita villan, byggd av Eksjöhus, är ett sluttningshus i traditionell stil, gömd bakom täta syrenhäckar. En grusad gång leder in till entréhallen på det nedre planet. Härifrån öppnar rummet upp sig mot ett stort vardagsrum med mycket ljusinsläpp och god plats för tv-soffor och lek. I blickfånget står trappan som är centralt placerad. På entréplan finns också två sovrum och ett rymligt badrum med bastu. Groventrén är ett mycket väl tilltaget rum som även fungerar som tvättstuga.

Ovan trappan når man ett stort vardagsrum med stora fönster med sjöglimt. Köket är stort och stilfult med rostfria vitvaror från Miele och goda arbetsytor på bänkskivor i granit. I direkt anslutning finns matplatsen som ledigt rymmer tio personer. Från matplatsen når du den stora balkongen som är perfekt för sena middagar i kvällssol. Balkongen går runt huset och till den ännu större altanen på baksidan. Två sovrum, varav ett lite större, är beläget på detta plan.  Här finns även en rymlig wc/dusch, förberett för att installera badkar.

Villan har parkeringsyta för två bilar och möjlighet att bygga garage om så önskas. Mellan hus och parkering finns en plan gräsmatta och likaså på andra sidan villan.

Hemmet har vattenburen golvvärme i båda planen och är mycket välisolerat vilket medför mycket låga driftskostnader. Fiber finns anslutet. Villan är byggt på totalentreprenad genom Eksjöhus och omfattas av en tioårig byggfelsförsäkring. Ta gärna del av det felfria slutbesiktningsprotokollet som finns bifogat under faktarutan.

Nybyggda hus är befriade från fastighetsavgift i 15 år från nybyggnadsåret (2019). Det innebär en besparing på 8 500 kr om året med nuvarande fastighetsskatt fram till år 2034!

Eknäs är ett omtyckt och uppskattat område att bo i med natursköna omgivningar. Den populära villaidyllen ligger endast 15-20 minuter från city med täta bussförbindelser. Området präglas av lummiga, lugna och barnvänliga villakvarter där natur och hav är starkt närvarande. Inom kort gångavstånd finns förutom den populära Björknässkolan även flera badsjöar, lekparker, fina gång- och cykelvägar, samt härligt motionsspår och litet centrum med apotek, ICA och post - det är nära till allt!