BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björknäs

Kocktorpsvägen 64B

  • 7 rum och kök
  • 156 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen till en trivsam, välskött och bra planerad villa i barnvänliga Björknäs. Här bor familjen tryggt och med närhet till förskolor, skolor, affärer och snabba bussar till city. Ett mycket snyggt och modernt hem med öppna och ljusa sällskapsytor och 4-5 sovrum.

Det nyrenoverade köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och bjuder på en stor matplats som rymmer flertalet vänner. Vardagsrummet är ljust och trevligt med stora fönster mot altanen utanför och en braskamin att samlas runt.

Den generösa altanen nås genom en altandörr och blir som ett extra vardagsrum på sommarhalvåret. Här njuter man av solen från tidig förmiddag till sen kväll. Det fina spabadet bjuder på livskvalitet året runt! Här skiner solen ständigt och nuvarande ägare badar året om; svalt om sommaren och hett om vintern med snö och stjärnor runt omkring. På både övre och nedre plan finns ett fint renoverat badrum - båda smakfullt inredda i vitt och grått.

Tomten är fint planerad, plan och lekvänlig. På uppfarten ryms tre bilar och möjlighet att bygga garage finns. Frånluftsvärmepumpen är ny, fasaden nyligen ommålad och driftskostnaderna är låga. Hemmet kommer att få fiber anslutet inom ett par månader - det är betalt och klart.

Välkomna till ett härligt hem att njuta av från första stund!